...třeba někoho zaujme v literatuře
Judita byla úúúžasná! A v každé písničce. Já ještě občas poslouchám R.Pellara - taky můj oblíbenec.
encyklopedie: Neber to jako provokaci, ale píseň Útěk mám od ní rád. :-)
Encyklopedie: že nereagujeme, neznamená, že si tu nepočteme. A Je nás určitě dost, jen se mi nechce psát reakce typu Super apod. Když mám, co říct, tak se stane a stalo. A jen tak dál, bavíme se.
Jsem na tom stejně. Toto vlákno sleduji a hlavně informace o knihách čtu velmi ráda. Ale protože mě obvykle nenapadne nic chytrého, co k tomu dodat, tak to tu nezahlcuji nesmysly. Jen tak na pokec chodím spíš pod dub :-) Jsem ráda, že toto vlákno existuje.
Potom teda bola škoda zmazať ho. Tiež si príspevky v tomto vlákne rada prečítam a tiež sa veľmi nevyjadrujem, keď nemám čo povedať. A Mars ma bavil.
encyklopedie: Po přečtení Tvého posledního příspěvku se mi vybavila TV inscenace Únosy bez výkupného podle knihy Modří lidé.
... Vzpomínáte si?
Ja rádio občas počúvam. Špeciálne rádio Devín, ktoré hrá klasickú hudbu a vysiela aj projekt Parnas, kde herci čítajú Homéra, Danteho, Vergília, Ovídia...
Text příspěvku byl upraven 29.03.18 v 20:27
zajímavé, že je tady tolik fanušků seriálů a české tvorby, Já seriály sleduju jen náhodně a české detektivní ani omylem, kromě samosebou ty z Rakouska a první republiky. Nesleduji moc ani cizí, jen jsem se před časem stala fanynkou pana Monka a Zločinných úmyslů, kde mne uchvacuje naprosto senzační herectví Vincenta D'Onofria, známého tako jako strašný brouk v kůži farmáře z Mužů v černém
Poslouchám rádio ČR Dvojka, mají tam pěkné hry, čtení na pokračování atd. to mě baví. Písničky jedu hlavně v autě.
Vložit příspěvek