...třeba někoho zaujme v literatuře
ad duha: náhodou je skvělé, že si školka udržela hrdost a navzdory mocné celosvětové propagandě se distancovala od podporování LGBT. Tam bych dítě poslala rozhodně raději než do zařízení, kde mu před spaním budou číst Prince a prince.
a nebyla ta duha, kvůli které se Slováci hádají jen normální duha? Vybavuju si, že u dětského lékaře dávno před nadšením na spoustou pohlaví taky byla na stěně duha, je tková líbivá.
Jinak, jak se ukazuje, jakákoliv okatá výchova přináší jen škodu, i ta k multikulturalismu. Já o tom něco vím, můj syn vstoupil do puberty a kdyby jej bylo možno normálně beztrestně odložit a převzít až ve dvaceti, hned bych měl o podobný čin zájem. Všechno ví nelíp, co řeknu je nemožné a kdybychom hořeli a řekl jsem honem ven, vsadím se, že by šel dovnitř.
Ano, ta duha byla normální duha. Tuším v té školce zrovna dětem vysvětlovali koloběh vody (v článku bylo zmíněno něco jako: Jak putuje kapka vody).
Už dopoledne jsem tu zmínil symbol štěstí, který byl také ehm... zdiskreditován.
Encyklopedie, Schwarzi to měl trochu lépe formulovat, páč takhle to teď vypadá, že je starej kaňour. Nedávno jsem viděl hezký kreslený vtip, na kterém mladík randí se slečnou, které kouká z halenky jedno ňadro. Mladík ukazuje k hvězdám na nebi, kde krásně svítí Velký vůz a říká slečně: "S tebou vážně není rozumná řeč. Já o voze a ty o koze!"
Text příspěvku byl upraven 27.05.21 v 22:36
https://www.databazeknih.cz/autori/cervena-propiska-137176
A co si rovnou koupit knižně?
Právo žít bez počítače: krásně sepsáno, vřele souhlasím, snad jen s tím dodatkem, že podnikání JE možné bez počítače. V mnoha ohledech sice omezené, ale možné je, POKUD člověk není plátcem daně (DPH), tam je digitální podání povinné.
Jinak ale skvěle shrnuto - i školy mají ve stanovách, že NESMĚJÍ diskriminovat nemožnost nebo neochotu používat PC k výuce, ale jakmile si za tímto právem stojíte třeba jen částečně, jednají s vámi jako s vyvrhelem. Nebo se alespoň o to snaží.
Vložit příspěvek