...třeba někoho zaujme v literatuře
siena - citace:
Pravidla Diskuze a komentářů
https://www.databazeknih.cz/pravidla-diskuze
Cílem Diskuze na Databázi knih je nabídnout prostor, ve kterém se mohou uživatelé setkávat a vyměňovat své názory a postřehy. Jsou zde vítáni i ti, kteří je chtějí pouze pročítat. Aby tento prostor mohl splňovat svůj účel, musí v něm platit určitá pravidla, stanovená provozovatelem.
Pokud některý z uživatelů nebude tato pravidla dodržovat, moderátoři si vyhrazují právo bez předchozího upozornění nevhodné příspěvky mazat. V případě hrubého nebo opakovaného porušování pravidel může provozovatel webu vkládání dalších příspěvků daného uživatele zablokovat úplně.
Diskuze jsou primárně určeny k výměně názorů uživatelů kolem knih, autorů a literatury, ne k distribuci informací z jiných zdrojů.
Domnívám se, že příspěvky v tomto vlakně jsem napsala slušně a korektně. Reagovala jsem na napsané, dokonce jsem se vyvarovala i přímým odkazům, kromě jednoho, zvolila jsem citace, bez nichž to jaksi nejde. Zakladateli vlákna jsem se za to omluvila, omluvila za svůj "nevyžádaný" vstup. I když, je to stále volná diskuze. Evidentně, zbytečně. Takže jdu své "zbytečné" příspěvky, čerpající z "jiných zdrojů", které "škodí" zdejším čtenářům, smazat...
Text příspěvku byl upraven 07.11.21 v 12:37
Pobijecmuch, já pravidla samozřejmě znám, ale to mé smazání bylo osobní, to s nimi nemělo co dělat.
Siena: přestože jste svoje příspěvky smazala, já si to pamatovat budu. Podle mě to jasně ukázalo, kde a jak a kým je v tomhle vlákně nastavena hranice. Pokud zaregistrovali i ostatní a budou si to pamatovat, snad jim to otevře oči. No, a pokud se tak nestane, to je jejich problém. Možná jsem včera byla naštvaná, ale už je to mi líp. Stačí, že vím já :)
encyklopedie, koukej mazat si číst a nenič užitečná vlákna. Ty, ty, ty! Bu, bu, bu! Doufám, že ses patřičně vyděsil a necháš toho mazání...
Ad encyklopedie: Mýlíte se. Vaše příspěvky čtu, i když jdou občas mimo mě. Ale myslím, že oba máme kladný vztah ke starým knihám ("oldieskám"), byť se možná neshodneme v žánrech. Jste to Vy, kdo se tuším zařekl, že nebude číst moje příspěvky.
Úplně nechápu. Ale to bude tím, že každý člověk je jiný.
Nechávám na DK tipy (nejen) na knihy pro kohokoliv, i kdyby to zaujalo jen jednoho člověka. Pokud výjimečně mažu tento typ příspěvků, tak jen pokud odkaz už není funkční, informace neplatí nebo zmíněná akce skončila.
encyklopedie - nerozumím, ale každý má nárok dělat, co mu přijde...
Encyklopedie: Moc si vážím toho, že jste si všiml mé záliby ve staré české SF, i když, podle Vás, pozdě. Nicméně mne mrzí, že jste zlikvidoval 100+1 scifi povídek "Zlatého věku". Sice jsem tam nic nenapsal, ale věřte, že pro inspiraci jsem tam lezl docela často. Doufám, že alespoň knihotéku a přečtené knihy ponecháte veřejnosti napospas... Ono tady těch oldies scifistů moc není. A Předseda čte jenom Poea, s ním nemá cenu se bavit. :-D
Vložit příspěvek