...třeba někoho zaujme v literatuře
Encyklopedie - O. K. á budeš si s nimi i na indiány hrát?
Já pro svý blond dlouhé vlasy jsem musela být většinou Olda Šetrnejch
Encyklopedie - jsem tak ráda, že v době mého dětství byly jen dva programy a o internetu se mi ani nezdálo a my mohli lítat venku, hrát vybiku, jezdit na kole, stavět bunkry.. a číst knížky, ale děti mi to nechtěj věřit, či co.
Encyklopedie, tedy ten Štefko mě fakt dostal, úplnej Bradbury! Jinak díky za všechna ta parádní doporučení, Ostré předměty, Strike, Babylon Berlin, Lagercrantz atd.
Když Maxipsa Fíka poslal tatínek pro noviny, hafan je přinesl i s celou trafikou a vypravěč to okomentoval slovy: "A bylo zase o čem povídat..." Tak já parafrázuju: "...a bude zase na co se dívat..."
Dnes v noci od půlnoci budou "padat hvězdy" :-) . Třeba budou plnit i přání.
www.studenta.cz/life/o-vikendu-budou-padat-meteory-ceka-nas-meteoricky-roj-persei/r~e4790adc9a4a11e8b3e20cc47ab5f122/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu
Text příspěvku byl upraven 12.08.18 v 13:21
Encyklopedie, kompletace sérií je alfou a omegou veškerého sběratelství, tak blahopřeji k úlovku - a užívej si důchodu, je to paráda, mladším mohu jen doporučit! :-) :-)
Podařilo se mi vyhrát šťastných 10 a ráda bych otci pořídila do jeho sbírky nějakou knihu od Jo Nesbo. Nejprve jsem sázela jen sportku, ale nedařilo se mi nikdy nic vyhrát, zkusila jsem vsadit online a hned první výhra byla moje https://vyhraj.com/kategorie/stastnych10/ Měl to taky někdo takto? Zajímá mě, jestli to není jen trik pro počáteční sázkaře a pak nic. Poradíte? Nicméně z výhry mám teď takovou radost, že ji chci předat dál v podobě knihy pro mého nemocného taťku.
Poslední titul od Nesbo je Macbeth? A Hadrový panák od D.Cole je poslední nebo už má něco jiného, nevíte? Díky
Text příspěvku byl upraven 29.08.18 v 09:35
Encyklopedisto, když někdo tráví volný čas tím, že nahání kavky, aby si vsadily (a otravuje s tím čtenáře na čtenářském webu), nemůže zákonitě sledovat literaturu, proto ten kiks s Hadrovým panákem. Možná bych mohl maniačce (která, jak vidím, na DK vlezla jen kvůli té průhledné reklamě) doporučit Winterovu Sázku na třináctku, to je taky detektivka!
Vložit příspěvek