Uhodněte dětskou knížku (hra pro děti i dospělé)
Pán much?
(ten mne napadal už před tím, ale kniha pro děti to zrovna není)
/na ostrově byli hrdinové ještě snad mladší, ale na mne působila kniha nevlídně i v mnohem pokročilejším věku, zrovna dětem bych ji proto nedoporučovala/
jdu přemýšlet o další hádance
ne, ne
Skvělá knížka, která vyšla v 70. letech asi hlavně díky tomu, že byla "sovětská". Není k mání téměř nikde a zasloužila by si - dle komentářů a hodnocení na 95% - reedici, už jen proto, že autor není Rus.
Sci-fi malých hrdinů, kteří mají možnost okusit svět (ve skutečnosti) mnohem menších tvorů.
kdepak, mj. zrovna Nosov byl Rus;
je to jediná u vás vydaná autorova kniha; odehrává se na Zemi (a na zemi), opět odkazuji na Crichtonův sci-fi román Mikro
Jsme jednoho původu, ale přesto jsme každá jiná. Jedna mlsná, další zvědavá, jiná zas pyšná...
Nene.
Je nás vlastně víc než tři (jmenovala jsem ty typově nejvýraznější) a býváme namazané dokonce víc a častěji než nějací piráti :-)
ty mašinky mne už - naštěstí jen tady - pronásledují:
Pohádky o mašinkách
Kocoura, lišku, hastrmana, Švejka od něj známe, ale stejně jsou nejlepší jeho zasněžené vesnice o svátcích.
Dospívající sourozenci Dáša a Tomáš. Bydlí v Praze, na chalupě se jim podaří o štědrém večeru zabloudit v lese.
Musí se vyrovnat s maminčiným pobytem v nemocnici a dívka s první láskou. Kluk řeší problémy útěkem na Slovensko.
Vložit příspěvek