Uhodněte dětskou knížku (hra pro děti i dospělé)
Odvážná dvanáctiletá dívka se spolu se svými kamarády snaží usnadnit život svému bratranci, který je následkem autonehody handicapován a se svou situací se nevyrovnává zrovna snadno.
Oblíbená dětská knížka o dvou zvířátkách zde má třicet českých a deset dalších vydání. Kromě asi dvou mají všechna vydání pořád stejnou obálku.
V jaké knížce se kamarádi hrdinky jmenují Sazička Čmuchálek a Všetečka Všudybyl?
Kniha popisuje příběhy malé holčičky, které prožívá se svými živými i neživými kamarády a je určena pro menší čtenáře-začátečníky.
Dvoudílná knížka o příhodách dvojice sourozenců, vyrůstajících na malé vesnicí.
A za dobrý skutek následuje spravedlivý trest, čili je to na mně :-)
Ale já se s tím nebudu párat a rovnou se vás zeptám: ve které knížce pro děti najdete "měsíc sněhuláků" nebo (aby to nebylo tak těžké) "měsíc hromdoškopků"?
Text příspěvku byl upraven 11.01.24 v 14:42
Ne ne. Tak ještě měsíc chlupů a měsíc mžourání...
Text příspěvku byl upraven 11.01.24 v 14:42
Už jsem myslela že dojde i na "měsíc opuštěných Baryků", ale hurá :-) Ano je to můj milovaný Nepil se psím kalendářem.
Předávám slovo
Malý chlapec David, který má rád lodě a staví jejich modely v lahvích. Jeho poslední výtvor je opravdu povedený. Chlapec se ocitne na její palubě mezi piráty. Tahle loď má však důležité poslání.
Vložit příspěvek