12 měsíců v moderní kuchyni hodnocení
Alice Pinková
Hlavním záměrem této kuchařky je ukázat, že každý měsíc roku má svoji specialitu, která vychází z potravin přicházejících na trh v jednotlivých měsících.
5 |
|
0 x |
4 |
|
0 x |
3 |
|
1 x |
2 |
|
0 x |
1 |
|
0 x |
odpad |
|
0 x |
Hodnocení knihy 12 měsíců v moderní kuchyni: 60 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 1
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení ve statistice nahoře, se všemi hodnotícími níže.
Autorovy další knížky
1989 | Receptář ve znamení zvěrokruhu |
1988 | Rady pro domácnost |
1992 | Úspěšný hostitel |
1992 | Ovoce v teplé i studené kuchyni |
1992 | Stolujeme v přírodě |