Bon appetit : radost z jídla v dlouhodobé péči hodnocení
Gilbert Bordillon , Jitka M. Zgola
Je stolování ve vašem zařízení pro všechny zúčastněné zdrojem radosti a uspokojení, nebo jen nepříjemnou povinností? Abyste na tuto otázku mohli jednoznačně odpovědět prvním způsobem, nechte se vést programem Bon appetit! Seznámíte se s řadou postupů, s jejichž pomocí lze stolování v pečovatelských institucích proměnit v činnost budující společenské vztahy, podporující identitu a soběstačnost a zprostředkující bohatou senzorickou stimulaci. Kniha obsahuje rovněž 70 speciálních receptů (včetně receptů na jídla do ruky) a je doplněna doslovem Dany Hradcové a fotografiemi Petra Králíka, zachycujícími realizaci programu Bon appetit v České republice.... celý text
Literatura naučná
Vydáno: 2013 , Česká alzheimerovská společnostOriginální název:
Bon appetit! The joy of dining in long-term care
více info...
Zatím zde nejsou žádná hvězdičková hodnocení. Knihu můžete ohodnotit hvězdičkami nad její obálkou.