Božský cheesecake - 60 receptů na dokonalé moučníky s čerstvým tvarohovým sýrem hodnocení
Hannah Miles
Cheesecaky s čerstvým tvarohovým sýrem v rozmanitých podobách (smetanový krémový sýr, tvaroh, mascarpone, ricotta) a základem ze sušenek a másla či z těsta chutnají lidem na celém světě. Kniha představuje tři základní typy cheesecaků - pečené, s želatinou a chlazené. Recepty jsou tradiční i překvapující, klasické americké i z různých končin světa, plné ovoce nebo ořechů, bláznivé na večírky s přáteli i pro sváteční chvíle s rodinou, pro děti či s alkoholem, je to prostě kuchařka s recepty různých chutí a stylů - určitě si z nich vyberete. Za vyzkoušení a ochutnání rozhodně stojí třeba cheesecake s citronovým krémem a sněhem, tropicky kokosový nebo čokoládovo-oříškový cheesecake, cheesecaky s popcornem nebo s čokoládou a chilli papričkou…... celý text
5 |
|
3 x |
4 |
|
3 x |
3 |
|
1 x |
2 |
|
0 x |
1 |
|
0 x |
odpad |
|
0 x |
Hodnocení knihy Božský cheesecake - 60 receptů na dokonalé moučníky s čerstvým tvarohovým sýrem: 86 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 7
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení ve statistice nahoře, se všemi hodnotícími níže.
Štítky knihy
Autorovy další knížky
2014 | Božský cheesecake - 60 receptů na dokonalé moučníky s čerstvým tvarohovým sýrem |
2017 | Polévka a sendvič |