Dieta při kardiovaskulárních onemocněních hodnocení
Jiří Widimský , Eva Patlejchová
Příručka pro pacienty stručně popisuje nebezpečí kardiovaskulární nemoci a zejména se soustřeďuje na zásady redukční diety. Po stručných úvodních kapitolách s tabulkami dietních doporučení následují podrobné předpisy na jednotlivá nízkokalorická jídla se sníženým obsahem cholesterolu. Připojen vzorový jídelníček. ... celý text
5 |
|
0 x |
4 |
|
1 x |
3 |
|
0 x |
2 |
|
0 x |
1 |
|
0 x |
|
0 x |
Hodnocení knihy Dieta při kardiovaskulárních onemocněních: 80 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 1
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení v grafu nahoře, se všemi hodnotícími níže. Ti, jejichž hodnocení se zatím nezapočítává, mají za svou přezídvkou označení (n).