Domácí klobásy hodnocení
Karsten ,Ted´ Aschenbrandt Aschenbrandt
Grilované nebo opečené na pánvi, pikantní nebo jemné, silné nebo tenké – existuje bezpočet variant klobás, ale nejlépe jistě chutnají ty domácí. Jejich výroba vůbec není složitá a máte-li ke kuchyni alespoň trochu vřelý vztah, určitě vás domácí klobásy začnou bavit. Specialista na grilování Karsten „Ted“ Aschenbrandt vám názorně ukáže, co do klobásek patří a co raději ne, jaké náčiní budete při plnění klobás potřebovat a na co dávat pozor, abyste si na grilu připravili opravdu skvělé pochoutky. Výrobou domácích klobás vás budou provázet fotografie popisující pracovní postup „krok za krokem“. A protože bez praktického uplatnění by naše klobásová kuchařka nebyla úplná, najdete v ní i autorovy nejlepší recepty z klobás, jako třeba točený burger, klobásový špíz nebo klobásový koláč. Pro jednou zapomeňte na klobásu s chlebem a hořčicí a popusťte uzdu své fantazii!... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2015 , Jan Vašut (Vašut)Originální název:
The Perfect Sausage, 2013
více info...
Zatím zde nejsou žádná hvězdičková hodnocení. Knihu můžete ohodnotit hvězdičkami pod její obálkou.