Gastronomické záhady aneb Pohledy do historie kuchařského umění hodnocení
Antonín Tony Linhart
120 historických i moderních receptů.
5 |
|
1 x |
4 |
|
0 x |
3 |
|
1 x |
2 |
|
0 x |
1 |
|
0 x |
ztráta času |
|
0 x |
Hodnocení knihy Gastronomické záhady aneb Pohledy do historie kuchařského umění: 80 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 2
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení ve statistice nahoře, se všemi hodnotícími níže.
Autorovy další knížky
1992 | První trampská kuchařka |
2000 | Pacifik |
1994 | Gastronomické záhady aneb Pohledy do historie kuchařského umění |