Kuchařka Konzervujeme ovoce, zeleninu, houby, maso hodnocení
Vladimír Doležal , Jindra Klímová , Alena Nosková

Obsahuje recepty pro domácí konzervování ovoce, zeleniny, hub a masa a na přípravu jídel z konzervovaných surovin .
5 |
|
1 x |
4 |
|
3 x |
3 |
|
0 x |
2 |
|
0 x |
1 |
|
0 x |
|
0 x |
Hodnocení knihy Kuchařka Konzervujeme ovoce, zeleninu, houby, maso: 85 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 4
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení v grafu nahoře, se všemi hodnotícími níže. Ti, jejichž hodnocení se zatím nezapočítává, mají za svou přezdívkou označení (n).