Laktóza a fruktóza hodnocení
Ingrid Kiefer , Herta Kramer-Priesch
Pokud i vy trpíte nesnášenlivostí potravin a pokládáte si často otázku: "Co vlastně smím jíst a co si mám uvařit?", pak v této knize najdete mnoho užitečných rad: všechno o příčinách a symptomech intolerance laktózy a fruktózy, doporučení, jak se stravovat a mít vše pod kontrolou, tabulky zpracovávající obsah laktózy a fruktózy v jednotlivých potravinách, téměř 100 lahodných receptů: pečivo, polévky, hlavní jídla, přílohy a sladké. Z receptů obsažených v knize: Bramborové knedlíky; Ořechový dort; Polévka z cukíny a celeru; Ledová čokoláda; Candát v bramborové krustě. Všechny recepty jsou doplněny o tabulku výživových hodnot (včetně obsahu fruktózy a laktózy), jsou jednoduché a rychlé na přípravu a několikrát ozkoušené.... celý text
5 |
|
0 x |
4 |
|
1 x |
3 |
|
0 x |
2 |
|
0 x |
1 |
|
0 x |
|
0 x |
Hodnocení knihy Laktóza a fruktóza: 80 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 1
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení v grafu nahoře, se všemi hodnotícími níže. Ti, jejichž hodnocení se zatím nezapočítává, mají za svou přezídvkou označení (n).