O antioxidantech hodnocení
Richard A. Passwater
V knize najdete jasné, snadno srozumitelné odpovědi na všechny běžně pokládané otázky o jednotlivých nutričních doplňcích. Kolik byste jich měli užívat? Kdy byste je měli užívat? Jak vám pomohou? Vitamin C, Vitamin E, Beta-karoten: co mají tyto živiny společného? Jsou spolu s mnoha dalšími antioxidanty jedinečnou skupinou živin, které dokážou snížit riziko onemocnění více než osmdesáti nemocemi včetně chorob srdce a rakoviny, a dokonce mohou zpomalit proces stárnutí. Kniha O antioxidantech jasně vysvětluje prospěšné vlastnosti těchto živin a poskytne vám praktické odpovědi na otázku, co dělat, aby vám antioxidanty přinášely prospěch. Dobré znalosti koneckonců vedou k dobrému zdraví.... celý text
Literatura naučná Zdraví
Vydáno: 2002 , PragmaOriginální název:
All about antioxidants
více info...
5 |
|
1 x |
4 |
|
0 x |
3 |
|
0 x |
2 |
|
0 x |
1 |
|
0 x |
|
0 x |
Hodnocení knihy O antioxidantech: 100 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 1
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení v grafu nahoře, se všemi hodnotícími níže. Ti, jejichž hodnocení se zatím nezapočítává, mají za svou přezídvkou označení (n).