Pirôžky
Petr Jachnin
Dijonské pirôžky s bravčovým mäsom, gruzínske pirohy, židovský kreplach, litovské virtiňaje, moskovské pelmene, grécke manti, provensalské lístkové pirôžky, zelené ravioly v paradajkovej omáčke, cappelletti s hubami a vývarom, banánové pirôžky s čokoládou, maďarské višňové, grécke pečené, naše tradičné orechové a mnoho ďalších variantov pirohov, pirôžkov a taštičiek z celého sveta...... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2013 , Ikar (SK)Originální název:
Jachninovy taštičky , 2012
více info...
5 ![]() |
2 | |
4 ![]() |
0 | |
3 ![]() |
0 | |
2 ![]() |
0 | |
1 ![]() |
0 | |
odpad | 0 |
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení ve statistice nahoře, se všemi hodnotícími níže.