Kuchařka při onemocnění ledvin hodnocení

Kuchařka při onemocnění ledvin
https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/424251/bmid_kucharka-pri-onemocneni-ledvin-WRT-424251.jpg 4 1 1

Jak jíst při snížené funkci ledvin? Ledviny mají v našem organismu velmi důležitou funkci, protože odstraňují z těla škodlové látky. Následkem onemocnění ledvin může vzniknout cukrovka, vysoký krevní tlak, ateroskleróza a mnoho dalších chorob. Knížka dietní sestry s úvodem MUDr. Novotného čtenáře upozorní, na co by si měli při snížené funkci ledvin dát pozor, jaké potraviny jsou pro ně vhodné, ale i čeho se mají vyvarovat.... celý text

5
0 x
4
1 x
3
0 x
2
0 x
1
0 x
0 x

Hodnocení knihy Kuchařka při onemocnění ledvin: 80 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 1

Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení v grafu nahoře, se všemi hodnotícími níže. Ti, jejichž hodnocení se zatím nezapočítává, mají za svou přezídvkou označení (n).