Výživa nejmenších dětí hodnocení
kolektiv autorů
Sestaveno kolektivem vědeckých pracovníků Ústředního výzkumného ústavu ochrany mateřství a kojenců při lidovém komisariátu zdravotnictví v Moskvě. Kapitoly: Význam výživy vzhledem k zvláštnostem dětského organismu, Součásti dětské potravy a jejich význam, Organisace správné výživy, Výživa novorozenců podle vzrůstu, Strava dietetická, Řádné přípravné zpracování potravin, Dietetická strava při léčení žaludečních a střevních chorob. Příprava výživných jídel, Masitá jídla, Dietetická strava skupiny D, Rybí jídla, Zeleninová jídla, Dietní strava, Dietní strava při průjmu, První dietní strava skupiny A, Druhá dietní strava skupiny B, Třetí dietní strava skupiny C, Tvarohová jídla, Vaječná jídla, Ovocná jídla, Příprava zeleninových a ovocných šťáv, Pečivo, Omáčky, Saláty, Nápoje, Různá jídla, Způsoby společného stravování, Organisace a činnost kuchyně, Abecední seznam jídel. Druhé vydání. Cena knihy v čase vydání: 60.- Kčs.... celý text
Literatura naučná Kuchařky Rodina
Vydáno: 1947 , R. Mikuta (Rudolf Mikuta)Originální název:
Pitanije dětěj ranněvo vozrasta
více info...
Zatím zde nejsou žádná hvězdičková hodnocení. Knihu můžete ohodnotit hvězdičkami nad její obálkou.