Výživou proti rakovině - Kuchařka hodnocení
Johannes F. Coy
Recepty na každý den – zdraví začíná v kuchyni. Změna stravování připraví rakovinové buňky o základ jejich výživy – glukózu a chrání zdravé buňky v těle. Proto odlišné složení stravy představuje důležitý doplněk onkologické léčby. Kuchařka názorně dokazuje, že motem výživy proti rakovině není vzdát se všeho dobrého, ale naopak jíst rozmanitě a chutně. Recepty byly vytvořeny speciálně pro onkologické pacienty a testovány na klinice. Ukazují, jak může být zdravá protirakovinová výživa lákavá a posilující.... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2013 , Ikar (ČR)Originální název:
Neue Anti-Krebs Ernährung, 2009
více info...
5 |
|
0 x |
4 |
|
0 x |
3 |
|
1 x |
2 |
|
0 x |
1 |
|
0 x |
ztráta času |
|
0 x |
Hodnocení knihy Výživou proti rakovině - Kuchařka: 60 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 1
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení ve statistice nahoře, se všemi hodnotícími níže.
Autorovy další knížky
2013 | Výživou proti rakovině - Jak zastavit rakovinový gen |
2013 | Výživou proti rakovině - Kuchařka |