Zázračná síla čokolády hodnocení
Cal Orey
Věděli jste, že „potrava bohů“ – čokoláda posiluje imunitní systém, snižuje riziko oběhových a nádorových onemocnění, cukrovky, obezity, zkvalitňuje život, obsahuje antioxidanty a velké množství látek působících na naši psychiku? Seznamte se s historií čokolády, jejím použití pro zdraví, v kosmetice i kuchyni. Navíc můžete vyzkoušet desítky receptů a pětidenní stravovací plán s čokoládovými pokrmy. Zkrátka a dobře: I zakázané ovoce se může stát lékem!... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2011 , Ikar (ČR)Originální název:
Healing Powers of Chocolate, 2006
více info...
5 |
|
2 x |
4 |
|
0 x |
3 |
|
0 x |
2 |
|
0 x |
1 |
|
0 x |
|
1 x |
Hodnocení knihy Zázračná síla čokolády: 67 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 3
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení v grafu nahoře, se všemi hodnotícími níže. Ti, jejichž hodnocení se zatím nezapočítává, mají za svou přezídvkou označení (n).
Štítky knihy
Autorovy další knížky
2011 | Zázračná síla čokolády |
2009 | Zázračná síla octa |
2012 | Zázračná síla medu |
2014 | Zázračná síla kávy |
2009 | Zázračná síla olivového oleje |