Technologie přípravy pokrmů 2 bazar

Technologie přípravy pokrmů 2
https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/132924/technologie-pripravy-pokrmu-2-132924.jpg 3 2 2

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.... celý text

Bazar (2)

Technologie přípravy pokrmů 2 70 Kč + 60 doprava

jako nová , Praha

jana1760
prodejce

Technologie přípravy pokrmů 2 60 Kč + 70 doprava

lehce opotřebovaná , Praha

Pukýno
prodejce