1000 klasických receptů z celého světa
Elizabeth Towers , Jo-Anne Cox

1000 rozmanitých a lákavých receptů s jednoduchými postupy uvádí původní suroviny z řady zemí. Japonská tempura, italské těstoviny, španělské tortlly a thajská karí představuje jen zlomek z bohatství mnoha exotických pokrmů. Ponořte se do stránek této knihy a zažijte svátek chutí a vůní různých kultur. Nechte se v jediném okamžiku přenést na druhý konec světa! Tato obsáhlá kniha plná nejrůznějších receptů je doplněna řadou barevných fotografií, které ilustrují přípravu pokrmů krok za krokem.... celý text
Přidat komentář


o klasické recepty moc nejde, spíše takový průřez z Evropy jen pokrmy z Itálie, FranciIE, Španělska a vůbec ne tradiční, hodně pokrmů čínské kuchyně, indické a mexické oblast Karibiku některé suroviny neseženete ani dnes a to po 23 letech od přeložení vydání kuchařky, co se knize nedá upřít pěkné fotografie pokrmů
Krásně zpracovaná kuchařka, ze které už mám řadu receptů vyzkoušených a některé vaříme opakovaně. Pravdou je, že co jsem objevila chyby překladu - ořechy popelavé místo dýně muškátové nebo tempura místo tempehu - tak si říkám, kde všude se ještě najde něco, co není tak "okaté".