111 nejzáhadnějších léčivých a magických míst
Michaela Holubová , Martin Janda , Michaela Šedivá , Petr Koutský , František Vlček
Vypravte se s námi na magický výlet po České republice! Zavedeme vás na místa, která za sebou mají bohatou historii, váží se k nim tajemné pověsti a traduje se, že zdejší pobyt má léčivé účinky. Bývalá hradiště, posvátná centra našich předků, místa silné energie, mystické hrady a zámky, studánky, které uzdravují, tajuplná zákoutí Prahy. To a mnohem více vám přináší nový průvodce, který je určen každému, kdo touží po netradičních zážitcích.... celý text
Morava Slovensko, Slovenská republika Slezsko Čechy toulky, výlety zázraky pragensia magická místa
Moc mě baví cestovat prstem či kurzorem po mapě - a úplně nejlepší je, když znám přesný cíl, kam se podívám a kam zavítám. Ráda se dozvídám o zajímavých místech naší republiky, a tuto malou, téměř kapesní příručku jsem si pořídila ze zvědavosti, přestože nejsem zrovna zapálený turista. Zprvu se zdála být nepřehledná, ale díky obsahu, uvedenému na začátku, se v ní dalo orientovat snadněji. Dělí se na čtyři části: Místa předků a silné energie, Magické hrady a zámky, Kde se dějí zázraky?, Mystická Praha. Myslím, že každý čtenář a případný zvídavý turista zde najde spousty námětů k zajímavým výletům. Já navíc oceňuji i daleko kvalitnější papír, než bývá u podobných publikací zvykem.