2012: Budíček lidstva
Diana Cooper
Světoznámá duchovní učitelka Diana Cooperová tvrdí: Lidstvo stojí na prahu nového věku. Tento osvícený věk charakterizuje vysoký duchovně-spirituální energetický potenciál. Diana Cooperová nám otevírá oči: Nastane jedinečná šance k revoluční změně vědomí a k životu v souznění s božským plánem evoluce. Kniha obsahuje mnoho praktických cvičení a poselství z duchovního světa.... celý text
01.11.2012
Moje první kniha o roku 2012 a musím říct, že mě nezklamala. Našla jsem tam tolik nových a zajímavých věcí, nestačila jsem se divit. Dopuručuji přečíst, i když těmto věcem třeba zrovna nevěříte.
2012 | Přechod do Zlatého věku v roce 2032 |
2013 | Moudrost Atlantidy |
2006 | Světla andělů |
2010 | 2012: Budíček lidstva |
2011 | Zázrační jednorožci |
Další skvělá kniha od Diany Cooper. Kniha je zaměřená na tento zlomový okamžik a postupně tento proces probírá z celkového pohledu a pak se zaměřuje ve svých předpovědích na jednotlivé země. Současně jsou zde praktická cvičení a meditace, kterými můžete pomoci sobě i ostatním.
+ Je zajímavé číst další komentáře. Netuším, co si někdo představuje pod slovem satanismus, ale já něco velmi negativního a nebezpečného - v knihách této autorky nic podobného není. Jedná se o čistě duchovní literaturu, která pracuje s energiemi a světlem. Ale zřejmě to nebude čtení pro každého:-)