365 receptů na celý rok
Cornelia Adam
Recepty na každý den Nabídka od salátů přes polévky, pikantní nákypy, dokonale připravené ryby a dary moře nebo masové pokrmy až po zeleninu, těstoviny, brambory, rýži, obilí, pečivo a jemné dezerty. Recepty pro každou chuť Kromě nápaditých pokrmů a lahůdek pro labužníky najdete i oblíbená jídla z babiččiny kuchyně, pravou domácí stravu, recepty z evropské gastronomie a něco pro vegetariány i z nízkotučné stravy. Recepty pro každé roční období Podle aktuálního ročního období kniha nabízí na jaře a v létě sezonní lehké pokrmy s čerstvou zeleninou, aromatickými bylinkami a křupavými saláty. Na podzim a v zimě to může být něco vydatnějšího a náročnějšího. Vedle dýně a hub si můžete vybrat zvěřinu nebo různé speciality svátečních vánočních pokrmů.... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2010 , Ikar (ČR)Originální název:
365 x Kochen für jeden Tag
více info...
Autorovy další knížky
2002 | Zelenina na zimním jídelníčku |
1994 | Polévky a eintopfy |
2002 | Špagety - snadno a rychle |
2010 | 365 receptů na celý rok |
2003 | Mořské speciality |