500 nejlepších receptů lidové medicíny
Dionýz Dugas
Bylinkový receptář od nejstarších časů po současnost.
Graficky parádní, přehledná a nabušená informacemi. I když základní domácí lékárnu mám na okně, nebo mezi kořením, vždy je dobré rozšířit si obzory
Kniha je naprosto shodná s knihou Bylinkový receptar. Stejný text, stejne fotky. Vydáno pod různými názvy.
Výborná kniha,spousta receptů na čaje obklady tinktury sirupy,vše jednoduché recepty,bylinky dobře popsané jejich využití kdy se můžou a kdy nesmí užívat,v knize jsou i méně známé a používané byliny takže se určitě dozvíte něco nového a zajímavého.
Je to dost dobrá kniha o bylinkách. Rozsáhlý herbář a hodně receptů na všelijaké nemoci a neduhy. Je tu jak je v názvu 500 receptů a většina z nich jednoduchých a účinných.
bylinky léčivé rostliny alternativní medicína
2007 | 500 nejlepších receptů lidové medicíny |
2004 | Zdravý život s babiččinými bylinkami |
2011 | Bylinkový receptář |
1985 | Príručný atlas liečivých rastlín |
2013 | Naše nejlepší bylinky |
Nádherná vazba, která upoutá pozornost. Jedná se o recepty lidové medicíny, které jsou zaměřeny na oblasti trávení, léčbu cukrovky, pohybové ústrojí, ledviny a močové cesty, trápení s revmatismem, kožní nemoci a rány, srdce a krevní oběh, nervy, nádorová onemocnění, bolesti uší , nosu a krku. Kniha nabitá informacemi a opatřená množstvím fotografii daných bylin. Nabízí podpůrnou a preventivní léčbu. Recepty jsou účinné. Kniha se stala součástí mých knih a receptů v kuchyni.