77 pravidel pro úspěšná přání
Pierre Franckh
Přát si můžete v každém věku – lhostejno, zda jste dítě, nebo stařec, teenager, nebo v nejlepších letech. Ať objednáváme, přejeme si nebo pochybujeme – vše probíhá výhradně podle zákona přitažlivosti. A fascinující je, že úspěšná přání nemají žádné hranice. Přát si můžete prakticky cokoliv – Váš život bude pak šťastnější Pierre Franckh nám ve své knize 77 nejúspěšnějších pravidel pro přání ukazuje, jak můžeme pomocí správných přání obrátit svůj život k lepšímu. Ve své knize nám předkládá 77 nejúspěšnějších pravidel pro přání z těchto oblastí: láska & partnerství – děti & rodina – zdraví & wellness – povolání & kariéra – úspěch & majetek – jak si přejí děti – neobvyklá přání. Tato pravidla tvoří do jisté míry základ všech přání. Jak s tím začít a dosáhnout splnění našich přání, radí efektivním způsobem tato kniha.... celý text
Literatura naučná Osobní rozvoj a styl
Vydáno: 2013 , AnagOriginální název:
Die 77 Erfolgreichsten Wunsch Regeln, 2011
Celou dobu jsem měla dojem, že čtu Zákon rezonance, někdy možná trošinku rozšířený o jednu nebo dvě věty, jinak nic nového.
Přišlo mi, že se to pořád opakuje - v podstatě je to stejné jen jinak řečeno, aby se to roztáhlo na těch 77 pravidel. Myslím si, že pokud někdo o Zákonu přitažlivosti skoro nic neví, tak je to docela dobrá kniha - jinak nenabízí nic nového :).
Za mě od autora spíše doporučuji "7 klíčů k lehkosti bytí" a "Jak si správně přát".
Když člověk zapomene, že se jedná o ezoteriku, dalo by se říct, že se jedná o soubor pravidel pro pěstování sebelásky a naučení optimismu. Některé věci mi připadají zbytečně rozpitvané - asi to bylo nutné pro vytvoření krásného počtu "77". Někdy je méně, více :-)
Shrnutí pravidel všech předchozích knih. Knihy autora Franckha mi pomohly stát se lepším člověkem.
Pěkné shrnutí pravidel z předchozích knih. Pierrovy knížky mám moc ráda a díky nim jsem začala některé věci dělat jinak a rozhodně se dívám na svět pozitivněji.
rozvoj osobnosti, osobní rozvoj duchovní rozvoj esoterismus, ezoterika
2008 | Jak si správně přát |
2010 | Zákon rezonance |
2009 | Pravidla pro šťastnou lásku |
2012 | Jednoduše buďte šťastní – 7 klíčů k lehkosti bytí |
2011 | Přejme si být štíhlí |
Před pár lety jsem četla "Jak si správně přát", byla skvělá a tato kniha od stejného autora mi přišla, že to tak nějak shrnula a vypíchla to zásadní. Člověka to posouvá vpřed už jen když to čte, ale je mi jasné, že tento způsob uvažování není pro všechny. Nicméně věřím, že každý si z toho může něco vzít.