Adamov - krajem lesů a studánek

Adamov - krajem lesů a studánek
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/497946/adamov-krajem-lesu-a-studanekN2WHac-UWt-.jpg 4 3 3

Kniha adamovské rodačky, paní Jany Nováčkové, věnující se krásám města Adamov a jeho okolí, které často přehlížíme či nevnímáme.

cenek6784
09.10.2023 5 z 5

Vždycky oceňuji odvahu, když se někdo odváží vydat vlastní knihu. Sbírka básní a fotografií o Adamovu a jeho okolí od Jany Nováčkové a její dcery je zajímavým regionálním dílem. Jako Adamovák se zajímám se o místní díla, bez ohledu na to jak stará jsou a tak jsem rád že nová místní díla vznikají i v dnešní době.

Theseus
23.01.2023 4 z 5

Milá kniha ukazující v zajímavém a netradičním světle krajinu a faunu v okolí Adamova na sever od Brna. Příjemné básně knihu vhodně doplňují.

David81
24.06.2022 2 z 5

Fotokniha přírodních i architektonických krás Adamova a jeho okolí. Fotografie jsou obstojné, několik jich je výjimečných, řada i ne úplně povedených, což je důsledkem nutnosti vyfotit rychle nějaké zajímavé zvíře. Kniha je doplněna průměrnými říkánkami autorky, které jsou často nostalgické, občas lamentující nad stavem současné společnosti.