Přiznání

Přiznání
https://www.databazeknih.cz/img/books/25_/251886/bmid_after-2-priznani-2V7-251886.jpg 4 1732 1732

After série

Musí se smířit s tím, že Hardin navždy zůstane... Hardinem. Že by se v něm až tak moc mýlila? Rozum i nejbližší okolí jí radí, aby se Hardina už navždy vzdala, nebyla by první, kterou ponížil a odkopl. Kvůli Hardinovi odstavila na vedlejší kolej všechno, na čem jí záleželo – školu, kamarády, matku, přítele... další zklamání by nezvládla. Měla by si zachovat zdravý rozum a nechat tuto kapitolu už být, dřív než se spálí ještě víc. To se ale lehko řekne, navíc při představě na vášnivé noci strávené v jeho náručí... Elektrizující dotyky... Nenasytné polibky... Hardin se před ní kaje. Ví, že se dopustil nejhorší chyby ve svém životě. Dokáže se ale opravdu změnit? Tessu čeká jedno z nejtěžších rozhodnutí. Pokračování světového bestselleru a literárního fenoménu AFTER – Polibek úspěšné autorky Anny Todd.... celý text

Literatura světová Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: , Yoli (ČR)

After We Collided, 2014

Samira
06.12.2015 5 z 5

A zase neuvěřitelné! Považuji za velké umění a rozhodně to neberu jako samozřejmost, s jakou lehkostí autorka dokázala navázat na katarzní závěr. Nenechala se ovlivnit a začala zvolna, jednoduše a postupně přílívala a jednoznačně opět nadchla. Teď už mohu říct, že má opravdu neskutečnou schopnost podat a zpracovat jednoduchý vztahový příběh, hádky, obyčejnosti a emoce přirozeně, čtivě až za hranicí možnosti. Zase jsem nedýchala a četla do rána. Ačkoli jsem se trošku bála, že série s tolika díly ztratí dech, po druhém se nebojím ani v nejmenším. Spíš mě jen zase překvapí a bude jako doposud o krok přede mnou. A teď už jen zatnout zuby a vydržet, čekání na další díl bude nekonečné.
Doporučuji!

KleaM
03.12.2015 5 z 5

Tak konečně druhý díl, ačkoliv jsem to četla na watpad, tak na knížku jsem se těšila, moc. Kromě toho, že se knížka opravdu čte sama, já na ní nejvíc miluju to, jak je nabitá emocemi, je to smršť emocí. Modlím se, aby se nerozešli nadobro. Zažila jsem takhle šílený a složitý vztah, třináct let, přesně vím, jaké to je, když on má nepřekonatelný problém, ale milujete ho tak, že nedokážete odejít. Já nakonec odešla, protože v našem případě šlo o horší problém a řešení neměl, nebyla jiná možnost, ale ... Tessu bych občas "kopla do zadku" a Hardin je vážně, no je...on je ďábel, ale přesto mi hodně přirostl k srdci. Mě nevadí, že se to točí stále dokola, o to nejde, podle mě jde právě o vykreslení těch emocí a to se autorce povedlo. Za mě pět hvězd a šup šup další díly!

EvaSupovic
02.12.2015 5 z 5

Tak souhlasím se všemi komentáři zde. Příběh Tessy a Hardina je vlastně zamotané kolečko, sex - hádka - odchod a zase dokolečka dokola. Kniha se mi jako celek i líbila, ale po přečtení poděkování autorky a zjištění, že stále chybí ještě dva díly......uff, tak nevím, co tam v těch knihách bude.....ona v Seattlu, od v Londýně......a dál???

kokolka
03.10.2015

Knihu jsem četla jako verzi překládanou svými fanoušky a upřímně - už mě to nebaví. Když jsem s hrůzou zjistila, že jsem teprve v polovině, přičemž se náš pár již po tisícé rozhádal, začal mě příběh unavovat. Polibek jsem dočetla jen kvůli neschopnosti se od něj odtrhnout a když jsem ji ztratila, nic mě ke knize neupíná. Toto je snad poprvé co jsem byla nucena knihu odložit. Tato série pro mě skončila mnohem dříve, než jsem čekala. A asi toho ani nelituji.

todilka
21.09.2015 4 z 5

Stejně jako u dílu prvního, nečekejte žádné zásadní objevy a zvraty, které tu ještě nebyly, a užijte si tento milostný propletenec se vším všudy :-)
"Láska" nám pokračuje.. a s ní i starosti, radosti, hádky, žárlivost, sex a vše co k ní patří. Nejdřív by člověk nejradši proplesknul jeho, pak ji, pak oba a tak dále.
Já se přesto nenudila, protože takhle to mezi lidmi opravdu probíhat může...věřte nebo ne, ale vážně MŮŽE...oba se mění a oba se snaží přizpůsobit tomu druhému, neboť jak známo, láska i hory přenáší, podaří se to? V životě většinou ne, a ve smyšleném knižním příběhu??? Uvidíme...
Jedno velké plus - velice čtivě napsané!!! Stránky utíkají sami a opravdu se jde jen těžko odtrhnout.
Užijte si to vážení a neodsuzujte to...i tak se dá vydělat a já to dokážu ocenit...tolik přečtení on - line nemůže být náhodou...gratuluji autorce k úspěchu a otevírám díl třetí :-)