Polibek přehled

Polibek
https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/249218/bmid_after-after-polibek-cXd-249218.jpg 4 2387 2387

After série

1. díl >

Tessa má všechno – žije v láskyplném prostředí, má chápající rodiče a taky kluka snů, laskavého, milého, kterého jí závidí všechny kamarádky. Lepšího už si ani nemohla přát potkat. Tessin snový svět ale náhle změní jediné setkání. Hardin je pořádně drzý kluk, s nepřeslechnutelným, nafoukaným britským akcentem, nezapomenutelným rozcuchem, tetováním a piercingem ve rtu. Tessa si nemůže pomoct – Hardin je zkrátka jiný než ostatní... A to po všech stránkách – dovede být i pěkně krutý. Neměla by ho spíš nenávidět? Neměla by jím Tessa pohrdat? Jak to, že se od něj nemůže odpoutat? Nedokáže to – i přes všechny jeho chyby a prohřešky. Intenzivní vášnivou blízkost střídají neustálá Hardinova zmizení. Může takhle vůbec vypadat láska? Tessa sama nevěří, že by takový vztah mohl fungovat. Ale jde odolat jeho polibku?... celý text

Literatura světová Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: , Yoli (ČR)

After, 2014

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Polibek. Přihlašte se a napište ho.

VéjaTarabová
15.10.2024 5 z 5

Kdo by neznal příběh Tessy a Hardina jako by nikdy nečetl romantické knihy. Ačkoli by se to na první pohled mohlo zdát jako fraška z Wattpadu, za mě je jejich láska jedna z nevíce opravdových a nejsilnějších. Užívám si na tom opravdu vše, ať už to je Tessina nevinnost, Hardinova neomalenost, spousta vedlejších postav, žárlivost a hádky, jak se oba pro toho druhého mění a bonusem jsou i krátké kapitoly. Když tuhle knihu čtu dokážu u toho brečet, smát se, tajit dech, zděšením se zajíknout a mnoho dalšího. Jednoduše jejich příběh můžu číst i vidět pořád dokola, a přesto mě nepřestane bavit.

,,Hearing his heart beat under the hard surface of his chest is calming, more calming than the patter of the rain on the roof. I would do anything, give anythnig, to be able to spend every night with Hardin, to lie this way with him, to have his arms wrapped around me and his breathing slow in my ear.“

SammSamm
16.09.2024 5 z 5

Wau, vůbec jsem netušila,jak mne tento příběh pohltí. Jsem tak ráda, že jsem si koupila celou sérii a nemusím tedy čekat, než budu moct pokračovat. Hardin i Tessa mi přirostli k srdci a konec prvního dílu byl tak emotivní a otevřený, že už pokračuji v Přiznání...

Vitner
13.08.2024 5 z 5

No hltala jsem knihu jen abych se dostala ke konci jaký je? Vůbec jsem nečekala něco tak velkého, jsem ráda že jsem neviděla první film ale vpodstatě okamžitě jdu na další díl.

Knižní novinky (13. týden)

24.03.2019

Nic nemůže změnit to co k tobě cítím - Tessa

Když člověk poprvé v životě pozná chuť svobody, čas letí rychle.”

Kniha Polibek v seznamech

v Přečtených3 855x