Agáta a doktor Lupa - Černý rytíř
Gerit Kopietz , Jörg Sommer
![Agáta a doktor Lupa - Černý rytíř Agáta a doktor Lupa - Černý rytíř](https://www.databazeknih.cz/img/books/28_/28423/agata-a-doktor-lupa-cerny-rytir-28423.jpg?v=1262012801)
Agáta & Doktor Lupa série
Opravdický rytířský turnaj! Agáta Bystrá a její kamarád, doktor Lupa, jsou nadšeni. Zatímco napjatě sledují rytířská klání, Agáty tatínek náhle beze stopy zmizí. Má s tím co dělat tajemný rytíř, který se jim stále plete do cesty? A kde vzal kravatu pana Bystrého? Agáta a doktor Lupa se rozhodnou, že bude nejjistější ho nenápadně sledovat...... celý text
Dobrodružné Pro děti a mládež
Vydáno: 2004 , Fragment (CZ)Originální název:
Charly Clever & Doktor Lupe und der schwarze Ritter, 2001
![jarkaska jarkaska](https://www.databazeknih.cz/img/users/43_/43040/m_jarkaska.jpg?v=1735328168)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
K této knize jsem se dostala náhodou. Jelikož jsem se nemohla začíst do dvou knih, které jsem si půjčila a tak mě napadlo hledat něco v dětském oddělení.
Kniha byla super, pěkný příběh.
![JulianaH. JulianaH.](https://www.databazeknih.cz/img/users/26_/264163/m_julianah-3a5.jpg?v=1569346850)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
První kniha ze série, kterou jsem kdysi dostala od rodičů. I přesto, že moje vydání mělo vadnou lupu, mě příběh bavil. Dokonce natolik, že jsem ho dočetla i bez vyzrazení některých tajemství, jejichž odhalování měla lupa sloužit.
![vampiru vampiru](https://www.databazeknih.cz/img/users/94_/9424/vampiru-bNZ.jpg?v=1543073747)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
V mládí jsem tuto knihu četl hodněkrát a proč? Kvůli kouzelné lupy přeci :D Je to něco revolučního a bavil jsem se pokaždé, když jsem jí musel použít.
Nostalgie, tuhle sérii s kouzelnou lupou jsem prostě žrala v pubertě, byla boží :D