Aplikace lásky

Aplikace lásky
https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/457014/bmid_aplikace-lasky-Evq-457014.jpg 4 93 93

Miles a Zoe mají neobyčejnou práci – živí se jako ghostwriteři na seznamovacích aplikacích. Klienti jim platí za to, že pro ně založí jejich vlastní neodolatelný profil, projdou řadu možných kandidátů a začnou si psát s tím, koho vytipují coby ideální protějšek. Jakmile se prolomí ledy a přeskočí první jiskra, nechávají zbytek na svých klientech. Jenže, co když se ghostwriter zamiluje do ženy, kterou vybral pro svého klienta? A co když za jejím profilem také stojí někdo jiný? Ve skutečnosti se možná nemůžou vystát, ale v online světě to mezi nimi jiskří. Přijdou Miles a Zoe na to, že mají společného víc než každodenní hádky o poslední koláč a místo v oblíbené kavárně?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Cosmopolis

Ghosting: A Love Story, 2020

stesti.s.knihou
29.10.2020 4 z 5

Aplikace lásky je takovou oddechovou jednohubkou, která vám vykouzlí úsměv na tváři. Od knihy nečekejte žádnou velkou literaturu ani hlubší význam, obsah přesně odpovídá anotaci, která nenechává moc prostoru pro představivost.
Sledujeme zde osud dvou lidí, muže a ženy, kteří se živí jako ghostwriteři - za své klienty obepisují v internetových seznamkách potenciální kandidáty a snaží se s nimi domluvit rande. No a jaké to pak je, když se náhodou střetnou dva ghostwriteři spolu na jedné seznamce a zjistí, že mezi nimi přeskočila jiskra, přestože vlastně vystupují za jinou osobu? Přesně o tom a ještě dalších romantických klišé je tato knížka.
Pro mě to opět byla příjemná oddechovka, kterou jsem slupla za dva dny, ono je potřeba si ty dny občas zpříjemnit nějakým takovýmhle příběhem, nad kterým nemusíte přemýšlet a můžete se poddat typickým romantickým stereotypům, jejichž pravděpodobnost je v reálném životě téměř nulová :)

JessieEx
17.10.2020 4 z 5

Od knihy jsem měla na základě anotace velmi vysoká očekávání a i když se nesplnila na 100%, musím říct, že jsem s příběhem spokojená :)
Oba hrdinové mi byli sympatičtí a jejich charakter byl docela dobře vykreslený. Jejich vztah se vyvíjel perfektně a hate-to-love linka se povedla. Bohužel část na kterou jsem se těšila nejvíc - jejich chatování - se dle mého názoru moc nepovedla, probíhalo to úplně jinak, než jsem čekala a než bych to třeba napsala já... Navíc ta jejich chatová konverzace zabírala nakonec jen pár stránek. Tak proto -1 hvězdička...
Prostředí New Yorku bylo moc fajn a celkově, tenhle příběh mě pohladil po duši a mnohokrát rozesmál :) Doporučuji!

Danago
11.10.2020 5 z 5

Velice milý , příjemný příběh. Ano je to romantika, ano jsou tu klišé, ale čte se to velice dobře. Kniha ve mě vyvolala touhu navštívit New York. O tom, že existuje profese ghostwriter (jestli teda opravdu existuje) jsem vůbec nevěděla. U knížky si odpočinete a zlepšíte si náladu.

lenny.and.books
27.09.2020 5 z 5

Po dlouhé době skvělá romantická komedie, u které jsem se usmívala po celou dobu čtení. Není to žádné velké literární dílo, ale rozhodně je to skvělý zlepšovač nálady.