Aplikace lásky přehled
Tash Skilton
Miles a Zoe mají neobyčejnou práci – živí se jako ghostwriteři na seznamovacích aplikacích. Klienti jim platí za to, že pro ně založí jejich vlastní neodolatelný profil, projdou řadu možných kandidátů a začnou si psát s tím, koho vytipují coby ideální protějšek. Jakmile se prolomí ledy a přeskočí první jiskra, nechávají zbytek na svých klientech. Jenže, co když se ghostwriter zamiluje do ženy, kterou vybral pro svého klienta? A co když za jejím profilem také stojí někdo jiný? Ve skutečnosti se možná nemůžou vystát, ale v online světě to mezi nimi jiskří. Přijdou Miles a Zoe na to, že mají společného víc než každodenní hádky o poslední koláč a místo v oblíbené kavárně?... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2020 , CosmopolisOriginální název:
Ghosting: A Love Story, 2020
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Aplikace lásky. Přihlašte se a napište ho.
Tak tohle se hodně povedlo, sama bych po tomhle asi nesáhla, ale byl to dárek. Velmi svěží, vtipná, pěkný děj, sympatické postavy, vše super.
Mám chuť, přečíst si ji znova :-D
Kniha měla svěží příběh, nový, neotřelý, ze zajímavého prostředí. Na druhou stranu měl příběh nedostatečnou zápletku, konec byl úplně o ničem a vůbec jsem to nepobrala, že to bylo jako vše?
Dojem z knihy kazily hojné a zbytečné překlepy.
Knižní novinky (38. týden)
13.09.2020
Knižní novinky (37. týden)
06.09.2020
Kniha Aplikace lásky v seznamech
Taková oddechovka, nic převratného, ale když nemáte náladu na drama nebo ty namachrované blbce, kteří s partnerkou akorát vytřou podlahu (a pak i předtím ji skoro až znásilní), rozhodně nezklame. Námět je zajímavý, i když konec znáte už od chvíle, kdy si přečtete, o čem kniha je. Ke konci je to skoro až trapně úsměvné, ale jinak vás to zabaví. Prostě romantická komedie :)