Archerov hlas
Mia Sheridan
Znamení lásky série
Láska prehovorí aj bez slov Bree Prescottová prežila peklo a jediné, po čom túži, je miesto, kde by bola v bezpečí. Útočisko nachádza v mestečku Pelion v Maine, kde čas plynie vlastným tempom a kde jej chata pri jazere ponúka vytúžený pokoj. Až do chvíle, kým jej cestu neskríži Archer Hale, tajomný a príťažlivý muž s vlastnou temnou minulosťou. Bree je jediná, ktorej sa podarí nazrieť za Archerovu mlčanlivosť a spoznať ho aj napriek predsudkom ostatných. Obaja zápasia s neistotou a neschopnosťou vyrovnať sa s prežitou traumou, ale len vďaka láske môžu nájsť odvahu znovu sa otvoriť životu.... celý text
Literatura světová Pro ženy Erotika
Bude vydáno: 2025 , Ikar (SK)Originální název:
Archer's Voice, 2014
Kéž by se takový Archer pohyboval v blízkosti mého bydliště. :-D Úžasné, dojemné, přesně, co jsem v danou chvíli potřebovala ... :-) Určitě jsem nečetla naposledy. Kniha se vyzdvihla mezi mé oblíbené v knihovně.
Spíš 3,5 a to ještě striktně v rámci žánru. Klasická ukázka nevyužitého potenciálu. Autorka píše dost nevyváženě, občas je to jak slohovka žákyně sedmé třídy, občas jak klasická červená knihovna z předminulého století. Pak takové ty detaily jako Breeiny šortky a tílka (fakt jsem byla ráda, když se v Pelionu ochladilo a přestala to řešit), což bylo nic proti kupě totálních nelogičností, ale je mi jasné, že o tohle v romanťárnách nejde. Ovšem o co jde, je povinnost slušně zmáknout erotické scény. Tady to bylo utrpení (v první řadě pro autorku - úplně vidím, jak si počítá, kolik ještě vět by ta další erotická scéna měla mít, aby splnila normu), bohužel. Navíc mě nikdy nepřestane fascinovat ta divně prudérní otevřenost erotiky u amerických autorek. Jdou až k porno detailům, ale nakonec vrcholem všeho je, když hrdinové jednou vynechají misionáře a nahradí ho "odvazem" ze zadu :D.
Celkově pro mě opravdu škoda, protože Archer k sežrání, jak jinak, a raději bych si víc užívala jeho než to Breeino plkání.
No proste paaani. Dlouho jsem necetla takovy zajimavy pribeh, plny emoci a proste vseho. Opravdu me to nadchlo :-)
Příběh, který je plný emocí, lásky, bolesti, smutku a radosti. Dva mladí lidé, kteří musí překonat tregédie, které je v minulosti potkali, aby mohli budovat společnou budoucnost. Doporučuji.
Na základe ohlasov na knihu som čakala niečo super. Som trochu sklamaná lebo to bol len obyčajný romantický príbeh, podľa mňa dosť nepravdepodobný, ale od romantiky človek veľa logiky nečaká. Príbeh, ktorý sa síce dobre čítal ale to je všetko. Rozhodne by som ho neporovnávala s príbehom Lea.
Na tuto knihu mě navnadila krásně napsaná recenze od uživatelky ,,Aracely", za což jsem jí velmi vděčná! :) Myslím, že tento příběh osloví zejména ženy, které zatouží mít svého Archera ve svém životě - toho muže, pro kterého budete pouze a jen tou jedinou. I kdyby tento příběh měl 1000 stran, s chutí jej dočtu. Archer si mě získal. Stejně tak Bree. Dodají vám odvahu překonat strašáky z minulosti a ukážou vám pravou sílu lásky. Prostě nádhera. Budete se smát, budete mít mráz po zádech....bude vám smutno. Ale - ucítíte to. Všechny emoce okusíte. Při čtení. Skvostné. Děkuji za literární zážitek. Za český překlad. A krásnou obálku!
Kniha měla úžasný děj do kterého se člověk začte a nepustí ho . Není to pořád jedno a to samé dokola . Opravdu se mi to velice líbilo.
Nádherný silný příběh, o dvou mladých lidech, které v minulosti potkaly tragédie. Knihu jsem přečetla jedním dechem, nedokázala jsem se od ní upoutat. Moc se mi líbil popis okolí, Bree mi byla sympatická a stejně tak tichý Archer.
Přesně kdo by si Achera neoblíbil natož se do něj nezamiloval v určitých momentech mi pukalo srdce a hlavně na konci jsem myslela že to semnou sekne krásná kniha :-)
Autorka píše opravdu úžasně. Prostřednictvím jejího psaní s hrdiny všechno prožíváte, jako byste byli při tom... Při čtení pocítíte celou škálu emocí. Žádná oddychovka to opravdu není, ale stojí to za to!
Recenze v záložkách!
Moc pěkné,dva s tragickou minulostí se dají dohromady. A my sledujeme krůček po krůčku jak se seznamují a zamilují,jak se vyrovnávají sami se sebou a okolním světem.
Nádherná kniha, skvělý příběh a postava Archera skvěle napsaná, prostě jsem si ho zamilovala :)
Milostný román rozměrů antické tragédie. Hrdina při strašlivé tragédii ztratí hlas, rodiče, vychovává ho paranoidní strýc, hrdinka ztratí rodiče, trpí těžkým posttraumatickým šokem, do toho ústřední padouška, královna města, která by pro svou slávu a moc klidně nechala zatlouct matku i s dítětem do bedny a shodit do moře. Upřímně v té afektovanosti by kniha potřebovala ubrat, a kupodivu k slzám mě přiměla jen jednou a lehce, a to já jsem značně sentimentální. Životní smůly bylo prostě příliš na to, aby byla uvěřitelná.
Zato milostný příběh byl prostě krásný. Procítěný, hluboký, smysluplný.
Kniha se četla jedním dechem a přes veškerá protivenství dýchala nadějí. Bod dolů za těžkou absenci humoru. Na takové množství smutku by mělo být nalepeno přece jen větší množství nadhledu a vtipných hlášek. Ale jinak moc, moc pěkné.
Konečně přišlo něco nového. Strašně se mi líbil Archerův příběh, jeho povaha, styl uvažování,...
Na mě bylo v knize jen možná moc vražd a křivd, které se hlavním hrdinům děly.
Líbilo se mi, že této dvojici nespadlo vzájemné štěstí do náruče, ale museli si projít i určitou cestou a vývojem.
Bree mi občas vadila s tím jejím věčný brečením, ale k Archerovi se chovala úžasně, nedávala znát - a to dokonce ani v "myšlenkách" - že by ho považovala za něco méně - než sebe samu.
Stránky ubývaly, čas plynul a já nelituji, že jsem po této knize sáhla, protože mi ukázala, že když narazím na dobrého autora, může mi nabídnout nové příběhy a nová pojetí.
Doufám, že se série bude pokračovat v podobném duchu.
Kniha je dobře napsána, četla se skoro sama. Téma se mi líbilo, ale do dnešního světa mi tento příběh připadá dost naivní. Nevím, jak bych to správně popsala, autorka se hodně zaobírala emocemi, kdyby přidala nějakou zápletku nebo více rozepsala zápletku alá zlá tetička, možná by to zapůsobilo na čtenáře více. Ale jinak si knížku ráda někdy přečtu znovu.
láska smrt pro ženy milostné romány cestování rodina USA (Spojené státy americké) tajemství psychická traumata vyrovnání se s minulostíAutorovy další knížky
2015 | Archerův hlas |
2016 | Stingerův pád |
2015 | Leo |
2020 | Sběratel přání |
2020 | Graysonův slib |
Tato knížka se okamžitě dostala mezi moje nejoblíbenější, skvěle napsaný příběh, už se těším, až si jej přečtu znovu.