Je fascinující, kolik lidí skutečně věří, že existuje pevně daná souvislost mezi datem narození a povahou, nebo dokonce snad osudem.
S kamarádem, který se narodil ve stejný den, jako já, jsme si z toho vždycky dělali legraci.
Když pominu nesmyslnost celého tohohle pavědeckého odvětví, tak jsme oba naprosto odlišní snad ve všech povahových rysech a to navzdory tomu, že pocházíme z velmi podobného prostředí a vyrůstali jsme pár kilometrů od sebe, v podobné rodině, v podobném domě, v podobné vesnici, v podobném ekonomickém prostředí.
Jen těžko bych hledal někoho povahově a typově více odlišného.
Jen těžko bych hledal někoho povahově a typově více odlišného.