Aury: Váš osobní průvodce

Aury: Váš osobní průvodce
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/505396/bmid_aury-vas-osobni-pruvodce-Vj5-505396.jpg 5 6 6

Existuje mnoho způsobů, jak si pomocí přirozených metod upevnit zdraví. Jednou z nich je – pro mnohé možná překvapivě – možnost práce s aurou. Aura je energetické pole, jež obklopuje každého člověka, a existují lidé, kteří jsou schopni toto pole vnímat a vidět. Ve skutečnosti má tento dar většina z nás – obvykle si jej ale musíme nejprve rozvinout. Joylina Goodings nám k tomu poskytuje vynikající, obsáhlý a zároveň jednoduchý úvod a nabízí též metody, jak na to. Celá kniha je plná ilustrací a zábavných cvičení, díky nimž se dozvíme, jaké barvy se v auře mohou vyskytovat, co znamenají, co signalizují o našich emocích a zdravotním stavu, a dokonce o našem základním založení neboli typu osobnosti. V neposlední řadě se obeznámíme se způsoby, jak svou auru čistit a jak tímto způsobem přispět ke zlepšení své nálady, a dokonce i zdraví. Knihu lze považovat za bez nadsázky za základní kámen, na němž můžete spolehlivě stavět při poznávání jevu známého jako aury, a rovněž za solidní úvod do souvislostí energetického fungování člověka a energetických interakcí mezi živými bytostmi.... celý text

Inuusattis
04.11.2024 5 z 5

Hodně zajímavé čtení, kniha obsahuje vážně krásné ilustrace.
Různé cvičení pro mě byli dost zábavné do doby než mi došlo, že se zkrátka musím víc snažit abych viděla výsledky.
Za mě povedená kniha.

zuzi9
06.05.2024 5 z 5

Kdo se zajímá o toto téma, tak by mu tahle kniha neměla chybět v knihovně.
Krásné zpracování a ilustrace, kde nechybí významy barev aury, čakry, aura a vztahy, léčení aury, pomůcky jako krystaly, esence a další. Jsou zde i různá cvičení.
Kniha se mi moc líbila a budu si v ní dál listovat.
Součástí je i plakát s barvami aury a čakrami v obálce na konci knihy.

vlkcz
30.11.2022 4 z 5

Zajímavé informace, i když na dvou místech jsem trochu pochybovačně zvedl obočí. Hodně hutně podané a bez nějakého základního povědomí už při začátku čtení asi i hůř stravitelné. Velice kvalitní grafická stránka.

Autorovy knížky

2022  90%Aury: Váš osobní průvodce