Jacky snílek
Jacqueline Wilson
Autobiografie J.W. série
1. díl >
Životopis oblíbené spisovatelky. Každý zná Tracy Beakerovou, nejoblíbenější postavu Jacqueline Wilsonové, ale co čtenáři vědí o samotné spisovatelce? V této fascinující knize můžete zjistit… Dozvíte se, jak Jacky ráda četla i psala povídky. Podle jejích představ to byl nejlepší způsob, jak strávit volný čas - zmizet v imaginárním světě. Od prvního románu, který napsala - Seznamte se s Larvovými - bylo jasné, že má tahle dívenka velmi živou fantazii, ale kdo mohl tušit, že se z ní jednou stane spisovatelka a získá za svou práci spoustu ocenění? Jacqueline Wilsonová se narodila v Bathu roku 1945, ale téměř celý svůj život prožila v Kingstonu nad Temží. Odmalička chtěla být spisovatelkou. Pracovala v jednom nakladatelství a jako novinářka. V současné době žije v Surrey a má jednu dospělou dceru.... celý text
Biografie a memoáry Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: 2008 , BB artOriginální název:
Jacky Daydream, 2006
Já knížky od J. W. miluju, ale tahle mě fakt strašně nudila. Nechci ji nijak pomlouvat, to vůbec ne. Ale asi mám jiný vkus a tohle mě nebere. Jinak je to výborná spisovatelka
Moc pěkná knížka, líbily se mi fotky z Jacquelinina mládí a taky kvíz na každém konci kapitoly..:)
2010 | Vzdušné zámky |
2005 | Holka z popelnice |
2005 | Nejlepší kamarádky |
2004 | Půlnoc |
2002 | První láska |
kvůli jacky jsem se vlastně odpoutala od dětských knih a přešla na knihy pro teenagery.kniha je supr!!!