Automatická kresba

Automatická kresba
https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/231570/mid_automaticka-kresba-231570.jpg 5 8 8

Knížka Vás provede automatickou kresbou krok za krokem tak, že můžete začít kreslit i sami doma. Je psaná srozumitelně, čtivě, s nadšením a s úsměvem. Najdete v ní návod, jak začít, jak vytvořit čistící, léčivé, objednávkové obrázky, diagnostiku čaker, aurogram, diagnostiku vztahu, testování procent, odpovědi ano - ne, testování zón v bytě a mnoho jiného. Kniha je jasná, stručná a velmi srozumitelná i pro začátečníky. Vzhledem k tomu, že jsem již delší dobu žádána o napsání něčeho podobného mám teď pochybnosti, jestli je to potřeba, neboť Vaše kniha vše obsahuje. Doposud z mého pohledu to nejlepší, co bylo o kresbě napsáno. Opravdu se mi moc líbí. Lenka Singerová, Brno (lektorka automatické kresby)... celý text

Přidat komentář

Jenulka94
27.04.2023 3 z 5

Velmi stručné, ale jasné informace pro úvod do automatické kresby. Pro náročnějšího čtenáře doporučuji knihu p.Machkové.
Kniha je velmi přínosná, protože neobsahuje žádné zbytečné informace navíc, lze přečíst a pochopit velmi rychle.
Obrázková příloha je ovšem minimální. U automatické kresby je ovšem taková příloha poměrmě důležitá.

sira
18.09.2016 5 z 5

Kniha obsahuje opravdu skvělý popis, jak začít s automatickou kresbou. V knize jsou jak základní informace o tom, jak se naladit, ale i významy barev, jednotlivých tvarů a i pokročilejší techniky. Díky knize jsem byla i na kurzech, které autorka pořádá (výborné), ale ke knize se občas vrátím. O automatické kresbě mám knih několik, ale tato mne oslovila nejvíc.


Štítky knihy

automatická kresba

Autorovy další knížky

2013  90%Automatická kresba
2016  100%Karty archandělů a duchovních průvodců