Až na věky

Až na věky
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/539404/bmid_az-na-veky.png 4 14 14

"Mrazivý thriller o tom, jak se život, který jsme považovali za samozřejmost, může vmžiku změnit. Velký den je za dveřmi a Emily má svou luxusní svatbu na zámku do posledního detailu naplánovanou. Nedokáže ovlivnit jen tři faktory: počasí, svou matku Anniku a svého staršího bratra Erika. V den D je počasí na jedničku, ale co moc nevychází, je atmosféra, která mezi hosty začíná houstnout. Dávno pohřbené pravdy pomalu vyplouvají na povrch a staré křivdy z minulosti znovu ožívají. A aby toho nebylo málo, pár minut po půlnoci je na zahradě zámku učiněn děsivý objev…... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: ekniha , Kalibr
Originální název:

Lycka Till, 2023


více info...

Přidat komentář

Hedunie
17.09.2024

Mám přečteno téměř polovinu, ale jak mě to nebaví! Proto jsem se chtěla kouknout, co na to ostatní. Dvě časové linie by mi nevadily, ale je to hrozně utahané, nemá to moc spád. Od začátku je jasné, že rozuzlení bude nečekaný obrat. Ale nevím, jestli budu mít sílu to dočíst.

Hvězdinka
16.07.2024 3 z 5

Kniha o síle rodičovské lásky, o zločinu, se kterým se někteří zúčastnění rozhodli osm let žít a tajit ho. Ale svědomí je dožene a zničí životy všem. Kniha se četla dobře, střídala se minulost s přítomností, ale kdyby byla o sto stran kratší, prospělo by jí to.


MiskaMa
30.05.2024 4 z 5

Svatbu můžete mít naplánovanou do úplně posledního detailu, může se uskutečnit v luxusním zámečku a stejně se může stát, že na povrch vyplují tajemství, nedořešené věci a atmosféra zhoustne.

Knížku vypráví střídavě čtyři hlavní postavy, matka, otec, dcera a syn. Musím přiznat, že mi nikdo z nich k srdci moc nepřirostl, každý měl svého kostlivce ve skříni. V poslední části knihy jsem už tušila, kdo to má všechno na svědomí.

Od autorky jsem četla knížku Šťastný nový rok, která se mi líbila a tady mě opět nezklamala. Malin Stehn si přihazuji na seznam mých oblíbených autorů. 5*