Babinec
Karin Krausová
Ak máte za sebou nevydarený vzťah, nemáte chuť skákať hlavičku do vôd, v ktorých ste sa skoro utopili. Váhate, nedôverujete, ste opatrná. Fungujete bez chlapa, v spoločnosti samých žien. Babinec ako vyšitý. Pripravený okamžite radiť, pomôcť, vypočuť, pofúkať, ale hlavne riešiť. Váš život, váš nový vzťah! Ako to naozaj chodí medzi babami, keď ide o chlapa? Navyše chlapa, ktorý stojí za to? To sa dozviete v novinke Karin Krausovej Babinec!... celý text
Romány Pro ženy Literatura slovenská
Vydáno: 2015 , Meridiano-pressOriginální název:
Babinec, 2015
![Hana62 Hana62](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Dost jsem se nasmála. Jako oddechovka mezi trihlery super. Stránek tak akorát, možnost domyslet další děj, možná ještě seženu něco od autorky.
![Knižní střípky Knižní střípky](https://www.databazeknih.cz/img/users/50_/5025/agatha-hpd.jpg?v=1589135906)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Babinec byla první kniha, kterou jsem od autorky četla, následovaly pak ještě další tři a jelikož toto hodnocení píši s odstupem a po přečtení i ostatních tří knih, mohu říci, že Babinec se mi líbil nejvíce a nejvíce jsem si ho užila. Fajn oddechová četba.
![gargamelka gargamelka](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Nenáročná kniha, která ale překvapí ve své humornosti. Nad čím se čtenář díky četbě knihy nejspíš zamyslí: Lidi nepotkáváme v životě náhodou. Zpravidla se jedná o trest, trest nebo dar. Za svoji duševní svěžest můžu poděkovat především sobě. Život je čekání na to, kdy se naše sny přemění ve skutečnost, a když nemáme sny, nemáme na co čekat. Snít je třeba do zásoby.
Čas letěl jako ruská trojka. Tak to mě rozsekalo :D :D
![Ms.Iris Ms.Iris](https://www.databazeknih.cz/img/users/50_/50804/m_ms-iris-QcN.jpg?v=1588375913)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Kniha ani neohúri, ani nesklame. No napriek tomu by som ju zaradila medzi tie knihy, ktoré sa hodia na veľmi nudný večer.
2011 | ![]() |
2015 | ![]() |
2015 | ![]() |
2014 | ![]() |
2014 | ![]() |
Super oddechovka. Moje první kniha od autorky, určitě sáhnu po další.