Důkaz lásky
Barbara Cartland
Bantam Romance série
Jen několik dní nato, co opustila lyceum ve Francii, se Bettina Charlwoodová, ocitne na palubě luxusní jachty vévody z Alvestonu, která míří na oslavy otevření Suezského průplavu. Má si tady „ulovit" ženicha, kterého jí vybral její otec – už proto, že rodina je zcela na mizině. Nápadníka Bettina má: je jím vévodův nevlastní bratr Eustace, s nímž se nedávno seznámila za dramatických okolností. Mezi oběma sourozenci však panují napjaté vztahy. Eustace kritizuje vévodův životní styl a chování dam, které soupeří o vévodovu pozornost. Bettina s jeho názory zprvu souhlasí, ale když jí vévoda Varien odvážně zachrání život a ona ho pozná blíže, uvědomí si, že všechno je možná úplně jinak. Bettina se náhle ocitá mezi dvěma muži. Který z nich je ten pravý? Volba není složitá: Eustace je panovačný, zahořklý a nepříjemný člověk – zatímco u hezkého a veselého vévody Variena dívka nachází svou celoživotní lásku.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2002 , BaronetOriginální název:
The Sign Of Love, 1977
Moc hezký romantický příběh. Nechybělo napětí, intriky, ale ani romantika a tak to mám ráda.
Jedna z mých nejoblíbenějších knih od BC. Pěkná romantická oddechovka, nechybí romantika ani troška napětí. Vévoda Varien si mě hned získal, je to fakt kavalír. Naopak Eustace je závistivý suchar, škarohlíd a krajně nesympatická osoba.
Moc se mi líbí, že Barbara kromě jiného ovládá dějiny své země. Vždy se ke knize moc ráda vracím.
milostné romány historické romány historické romance
2009 | Srdce v sázce |
1992 | Sissi - Soukromý život Alžběty, císařovny rakouské |
2002 | Nádherná svatba |
2003 | Krása není všechno |
2020 | Bezcitný hrabě |
Bohužel půjdu proti proudu, přišlo mi to strašně nezajímavé. Žádná pořádná akce , žádný pořádný děj.Poslední třetina jen omílání toho samého.