Vysvobozená
Kathryn Taylor
Barvy lásky série
Grace je těhotná, což ji poněkud vyvede z míry. Ani ne tak kvůli tomu, že je jí čtyřiadvacet, ani ne tak kvůli rozběhlé kariéře, ale především kvůli Jonathanovi, jejímu muži, který děti nechce. Než se Grace odhodlá Jonathanovi novinu sdělit, je konfrontovaná s jeho změněným chováním, které jí vrtá hlavou a naplňuje nejčernější obavy. Jak se nakonec dovede vypořádat s hroznou jménem Yuuto Nagako?... celý text
Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: 2018 , MOBA (Moravská bastei)Originální název:
Colours of Love - Erlöst
Tento třetí díl série byl trochu zbytečný, stačilo ho přidat jako epilog do předchozího dílu. Na samostatnou knihu mi to přišlo opravdu krátké, čekala jsem pořádné drama nebo nějakou nehodu. Na další díl se ale těším :-)
Nez jako samostatnou knihu bych to brala jako epilog knihy predchazejici. Krasne ukonceni serie....
asi nechápu jak tohle může být prezentováno jako samostatná knížka, dokonce jsem se musela několikrát přesvědčit že to tak opravdu je.
Chvilkové zakončení jednoho páru. Více by se mi to hodilo asi na konec druhého dílu, nicméně povedená série.
Četla jsem zatím první tři knihy. Příběh mezi hlavními postavami Vas upoutá a i když dopredu tušíte jak to cele dopadne krásně se se to čte. Je to pohádka pro dospělé s na pozdní večery.
Kraťoučká chuťovka na pár minut. Proč ne? Ale jako samostatnou knihu bych to neviděla. Bylo to celkem zbytečné a na takovou malou banalitu i zbytečně dlouhé. Zkrátila bych to na pár vět jako epilog té jejich poslední knihy.
Nevím jestli s Grace cloumaly hormony, ale připadala mi jako neskutečná stíhačka. Nejsem si ani jistá, jestli by tohle nějaký chlap toleroval. To se asi musel Jonathan hodně změnit.
Sice jsem očekávala o něco málo víc, ale opět to bylo velice poutavě a čtivě napsané.
Tak to bylo kratičké :-) takový spíš dovětek, četla jsem první dva díly série Barvy lásky před delší dobou, ale i tak jsem si nemohla odpustit třešničku na dortu :-) nijak to nevybočovalo z normálu autorky :-) prostě trocha erotiky, obav a nakonec štěstí :-)
Za mě to bylo krásné ukončení předchozích prvních dílů. Škoda, že je to zvlášť a má to jen 50 stránek. Konec mě přišel moc rychlo ukončen. Určitě by bylo fajn kdyby konec, když už je to dá se říct další díl byl víc rozepsaný a lépe ukončený. Ale i tak jsem si těch pár stránek užila.
Jak hodnotit tuto knihu. Čekala jsem trošku víc. Jako dobrý, ale vlastně jediné, co se člověk tak nějak dozvěděl bylo, že je Grace těhotná. A to ukončení. Kdyby to mělo o 20 stránek víc a bylo to trošku rozvedené, potěšilo by mě to víc. Taková tečička tohoto příběhu.
Hlavní hrdinové mi chyběli, a tak bylo hezké se k nim alespoň na chvilku vrátit. Nicméně zápletka mohla být o trochu lepší a bylo to takové letem světem.
Pěkné zakončení, ačkoliv zbytečné. Ale kniha mne stála tolik, kolik má stran, tak mi to nevadí.
Tento díl mě ze všech oslovil asi nejméně . Nicméně jsem to dočetla ale už se to trochu táhlo.