Bavilo ma žiť

Bavilo ma žiť
https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/404346/bmid_bavilo-ma-zit-k3Z-404346.jpg 4 143 143

Maddy je oddaná manželka a matka sedemnásťročnej Eve. Stará sa o domácnosť, má pre každého čas a je skvelou hostiteľkou. Vždy pamätá v prvom rade na druhých a v neľahkých životných chvíľach vie dobre poradiť. Pre svoju rodinu je bezpečným prístavom... až do chvíle, keď jedného dňa dobrovoľne odíde zo sveta. Jej manželovi Bradymu a dospievajúcej Eve to zlomí srdce. Dookola si kladú otázku, čo sa mohlo stať. Ako mohla milovaná osoba tak náhle a zdanlivo bezdôvodne odísť z ich života? Ako majú pokračovať bez nej? Z jej denníka sa o nej dozvedajú viac. Zisťujú, že ju vôbec nepoznali, a musia čeliť aj nepríjemnej pravde o sebe. Lenže Maddy ešte nie je pripravená celkom opustiť svoju rodinu. Najskôr chce za seba nájsť náhradu. Do oka jej padne krásna a spontánna Rory. Vysvitne, že sama prežila osobnú tragédiu. Čo sa skrýva za Maddinou záhadnou smrťou? Zmieri sa jej rodina s minulosťou a nájde šťastie v ďalšom živote bez nej?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (SK)

I Liked My Life, 2017

kika 13
05.05.2018 5 z 5

Zvláštní příběh a za konec jsem ráda.

Knižní střípky
03.05.2018 3 z 5

Jsem moc ráda, že se mi po dlouhé době dostala do rukou kniha, ve které byli hlavní hrdinové sympatičtí a nešlo je nemít rád a nefandit jim. Místy mi bylo moc smutno, ale zároveň jsem cítila, že vše zlé se v dobré obrátí, i když v danou chvíli si to určitě nikdo z hlavních hrdinů nedokázal představit. Velmi jsem si oblíbila Maddyinu dceru, byla to rváčka, která si se životem dokáže poradit, byla skvělá. I přes obrovský smutek, který ji po smrti maminky zahalil, dokázala soucítit s druhými a nemyslet pouze na své trápení, před čímž tedy klobouk dolů.

kneslova
10.04.2018 5 z 5

Moc dobře napsaná knížka, čte se skvěle, bez hluchých míst. A všichni tam jsou neuvěřitelní sympaťáci. Konec až tak překvapivý pro mne nebyl a líbil se mi.

Renatecka
04.04.2018 4 z 5

Dobrý, bavilo mě to, čtivé, rozuzlení sebevraždy překvapivé a prostě takový happy-end, dá-li se to tak napsat. 3,5*

Etoiles
22.02.2018 5 z 5

Smutný příběh plný emocí, který nás donutí zamyslet se nad tím, jak přistupujeme k životu, a že bychom naše blízké neměli brát jako samozřejmost.

evasamankova
17.02.2018 5 z 5

Výborná prvotina, ve které vládne smutek, ale přesto je plná nadějí. Takové jemné pohlazení.

Zoy
13.02.2018 5 z 5

Kniha se mi velmi líbila. Krásně napsáno z pozice každé hlavní postavy v knize. Kdyby člověk věděl, že nás někdo z blízkých vede a hlídá, třeba by se nám řešili některé věci lépe. Doporučuji si knihu přečíst, určitě stojí za to