Bez vodítka

Bez vodítka
https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/196365/bmid_bez-voditka-pqd-196365.jpg 4 44 44

podnázev: Z tajností psího života Když začal před více než rokem Rupert Fawcett kreslit své "psí vtipy" na Facebook, netušil, že bude mít brzy miliony fanoušků po celém světě. Kniha s podtitulem Tajný život psů s nadsázkou zobrazuje nejrůznější zlomyslné kousky, kterými čtyřnozí miláčci všech ras, velikostí i charakterů zkoušejí naši trpělivost. Zároveň Fawcett líčí naschvály, kterým nás čtyřnozí přátelé vystavují a které jsou součástí promyšlené strategie a rafinovaného povyražení příslušníků psí říše. Výsledek tohoto mistrovského pozorování autor nakonec zpracoval do této "dojemně pravdivé" knihy... celý text

Literatura světová Humor
Vydáno: , Paseka

Off the Leash, 2013

uzivatel83509
02.06.2023 2 z 5

Jsem majitel psa a psíky miluji, ale... nevím, co tedy k tomuto mám napsat... občas jsem se zasmála, ale celkově kniha nic moc... tohle v knihovničce nepotřebuji

Knihotyna
01.01.2023 5 z 5

Tento výběr komiksů je to pravé pro milovníky pejsků.
Pokud jste sami pejskaři nebo v rodině či okolí někoho takového máte, zajisté se pobavíte :).
Vtipné, reálné, milé :).

Ágnes007
05.10.2020 5 z 5

Výborná kniha pro všechny milovníky psů. U těchto krátkých kreslených příběhů, popisujících každodenní momenty života se psem, se jistě každý pejskař od srdce zasměje :)

LucyBooks
02.09.2020 4 z 5

Jednohubka pro zasmání. Každý kdo má doma pejska se jistě pobaví.
Některé části byly opakující se nebo neměly takový šmrnc, ale vcelku povedené komiksy, možná za něco může i překlad. Přečteno na jeden zátah.
Doporučuji.

NymphMaeve
31.03.2020 2 z 5

Kočky pro mne byly mnohem lepší, pejskové nejsou tak vtipní, i když výstižnost si zachovala také. Je to jednohubka pro pobavení a milovníky psů. Myslím, že překladem mnoho vtipů ztratilo kouzlo, originál by byl asi lepší. Neurazí, nenadchne, ale místy pobaví.

falada
02.02.2019 5 z 5

Pro toho, kdo má psa naprostá nezbytnost :-).

iceVS
16.01.2019 5 z 5

Absolutně dokonalá knížka. Drze jsem zkopírovala pár nejlepších kousků a "vytapetovala" si jimi pracovní prostor. Kdo má psa, pochopí :-D

Ajinka126
30.07.2018 3 z 5

Velmi nevyrovnané. U některých koláží jsem se od srdce smála a u jiných nechápavě kroutila očima.
Každopádně majitelé psů porozumí :)

inkatenysek
08.05.2018 5 z 5

Co k tomu vlastně napsat. Snad jen to, že o tom se psát nedá. To se musí přečíst. A mít přitom pampersky. U některých stripů se mi fakt chtělo čurat smíchy. Tato knížka je určitě ZPESTŘENÍM pro milovníky vtipů a NUTNOSTÍ pro milovníky psů. Podobnost s našimi mazlíčky je určitě zcela náhodná.

NiNo
28.04.2018 2 z 5

Vtipy se často opakují a jen u málokterých jsem se opravdu zasmála. Dál se budu držet koček.

flanky
27.02.2018 4 z 5

Krátké kreslené příběhy, které jsou navíc úžasně vtipné. Paráda, jen musím objektivně dodat, že některá témata se opakovala, což šlo poměrně snadno poznat.

knihamouder
09.03.2015 3 z 5

Vtipný pohled na vztah páníček-pejsek gaučák. :-)

Pivísek
16.09.2014 5 z 5

Psa nemám, ale i tak mě to dostalo! :o)

Márinka
02.04.2014 5 z 5

Boží Máte-li doma psa/psy, budete mít při čtení této knížky pocit, že vám autor při psaní koukal přes rameno. Resp. přes psí hřbet.

2014  86%Bez vodítka
2018  87%Plížením vpřed