Biokuchařka
Thomas Thielemann
Thomas Thielemann, šéfkuchař ve "Wirtshaus zum Herrmannsdorfer Schweinsbräu" v Glonnu u Mnichova, představuje bohatství prosté, přírodní kuchyně na bázi biopotravin. Klade zejména velký důraz na to, aby se pokrmy připravovaly rychle a nebyly příliš nákladné. Jeho recepty jsou srozumitelné, přehledné a doprovázejí je praktické tipy, aby se příprava zaručeně podařila. Přejeme vám mnoho úspěchů při vaření z biopotravin. Dobrou chuť!... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2010 , GradaOriginální název:
BioFleisch, BioGeflügel, BioGemüse
více info...
Přidat komentář
13.02.2016
Vydařená kuchařka, bohatě fotografiemi provázené recepty. Snadná příprava zdravých jídel.
Nebrat! Každá jiná je lepší.