Boss
Alexander Stainforth (p)
MM romance Teo od nového šéfa nečeká nic dobrého. Ještě nezapomněl, jaké ponižování zažil od toho předchozího... Jenomže Erik Krejčí je jiný. Pekelně sexy, provokativní a s tolika matoucími signály, že Teovi pořádně zamotá hlavu. Snaží se Erik chovat kamarádsky a přitom pokukuje po Teově sestře, nebo je všechno úplně jinak? A co když jsou jejich osudy propletené víc, než Teo na samém počátku tuší?... celý text
Tahle kniha pro mě byla velkým příjemným překvapením.
Teo byl chvílemi tunťa, ale velký sympaťák a Erik... pan tajemný.
Byla to nálož emocí a romantiky, přesně jak mám ráda. Takže za mě 5/5 * a časem se těším na druhý díl.
Erik mě pevně stiskne a políbí do vlasů.
"Už to nikdy nedělej, Teo. A já ti slibuju, že už nikdy neřeknu nic, co by ti ublížilo," zašeptá mi do ucha.
"Miluju tě," řekneme současně.
Teo a Erik tedy dostali do života pěknou nálož. Knížka byla velmi čtivá, mě se líbila, samozřejmě jsem zvědavá na další díl, takže jde se něj... ;-)
Nesrovnávám... každý autor je jiný a proto i každá gay romance bude v něčem jiná.
Mně se tato knížka od českého spisovatele o Erikovi a Teovi líbila.
Líbil se mě jak jejich společný příběh tak jejich společný hřích.
Oba mají z minulosti pořádně naloženo tak se není divit že, jim jejich vztah dal pořádně zabrat.
Teodor se zamiloval skoro hned od začátku a Erik byl pořádně tajemný šéf.
Klučičí romantika v které mě nic nechybělo ... vzájemná chemie,přitažlivost i vášeň.
Pro mě příjemné čtení , pokračování určitě dám.
Příběh mě opravdu bavil. Nechybělo tam snad nic. Je tam láska, nějaké to drámo z minulosti. Příběh se zbytečně netáhne, což miluji.
Erik i Teo jsou za mě oba velcí sympaťáci a těším se na další díl!
Teď je tohle moje oblíbená MM romance.
Rozhodně doporučuji.
Na začátek musím podotknout, že romantiku obvykle nečtu. Jsem na detektivky, sci-fi a fantasy, a nejlépe jejich kombinaci. Nicméně maličká princeznovská dušička ve mě někde dřímá a když se probudí, koukám na Angeliku. Nebo čtu tyhle "romantický bláboly"
A musím říct, že Bossem nejsem zklamaná. Je to klasická Popelka v moderním hábitu, kde lásce prince a obyčejné dívky nebrání společenské postavení. Na to už dneska nikoho nenachytáte. Takže se musí sáhnout k jinému prostředku a tím je princova temná minulost. No a pokud má rozervanou duši nejen princ, ale i Popelka, je to teprve drámo.
Co se týče toho, že Popelka je Popelák a princ je princ, dodává to příběhu trochu exotického koření a není to na škodu. A myslím, že právě dneska, když je tematika LGBT+ tak v kurzu, je tahle knížka nejčtivější. Aniž bych chtěla být špatným prorokem, za pár let, až se vody uklidní, budou všichni na ty dva kolegy, kteří se bojí, jestli nebyli v opilosti zatažení do hříšných hrátek, koukat dost nechápavě.
Na závěr bych chtěla pochválit autorův smysl pro humor. Knížka, i když není třeskutě vtipná a nepopadáte se za břicho nad každou stránkou, má v sobě dostatek momentů, které dokážou odlehčit veškerou hysterii a přecitlivělost všech postav. Ano, všech postav, nejen těch dvou "teploušů".
"Jestli se mi protlačí dovnitř, uslyší mě po celém hotelu"
Kniha se četla velmi lehce a dokonce byla i napínavá s překvapením... Jdu hned na druhý díl... Jsem zvědavá jaký bude...
Oddechový příběh ze současnosti z pražské reklamní agentury - takové prostředí moc nemusím, tak mě to nejprve dost odrazovalo od koupě knihy, ale jak jsem se začetl do příběhu, bylo to ok. Moc dobře napsaný příběh gay romance, který vás hned vtáhne do děje a nepustí před poslední stránkou. Pořád se něco děje, akční či erotické napětí je snad na každé stránce. Následně jsem hned přečetl i pokračování Alfa Boss. Hlavní postavy jsou sympatické, nejde jim nedržet palce.
Mám tuhle knihu moc ráda, strašně mě baví ten začátek, kdy Teo neví a přemýšlí. Ale jak tady bylo napsáno, Teo se občas chová jak dítě, všechno vyřeší alkoholem a je prostě histerka, ale prostě takový hlavní hrdina je. Příběh mě baví a četla jsem ho už vícekrát.
V žánru MM romancí patří dílo ke slabším, ale rozhodně nemohu říci, že by to bylo špatné. Jako oddechovka to bylo bezva. Četlo se to samo. Jen Leo mi přišel mírně nesympatický l, choval se občas jako děcko.
No. Už jsem četla povedenější MM knihy. Souhlasím s názorem, že Teo šel z bláta do louže, Erik s ním manipuloval dost podobně jako Libor. Obecně zápletka s bývalým byla dost mimo. Autor má dar popisu, ale na dialozích a emoční inteligenci protagonistů by mohl trochu zapracovat.
(SPOILER)
Velká chyba si tuhle e-knihu koupit..no co už.
Ale od začátku.
Člověk má dojem, že oba protagonisté dostali periodu a chovají se dost přecitlivěle. Teo se snaží vymanit z nadvlády jak bývalého milence tak Erika..a stejně zvlhne, když se mu Erik snaží poroučet.
Tupý děj, tupější dialogy a obr penis nikoho nezajímá
Velký špatný.
Škoda peněz za brak.
Ľahká gay romance s hlbšou zápletkou. Námet velmi dobrý, ale jazyk autora mi nesadol,ten štýl bol zdĺhavý a dej dosť brzil. Rozumiem, ze chcel vysvetliť pocity Tea, jeho rozkol ale niektoré veci si človek vie vyvodiť z deja a nepotrebuje to stale opakovať.
Chtěla jsem něco krátkého, tak to pro mě byla jasná volba. Nečekala jsem nic světoborného, takže jsem nebyla zklamaná. Sice mě kniha bavila a rychle se četla, ale nestalo se mi, že bych se od ní nemohla odtrhnout. Teo a Erik byli většinu času fajn, ale občas mi jejich chování lezlo na nervy a nechápal jsem ho. Druhý díl si asi přečtu, ale jen protože je tak krátký.
Waw ...tak to bylo opravdu něco. Nečekal jsme od knihy moc a dlouho jsem se rozmýšlel, jestli si knihu vůbec koupit, protože jsem už něco podobného četl z tohoto prostředí a říkal si co tam tak bude asi jiné. No jistě, že to bylo úplně jiné obsahově – to je jasné a ta zápletka byla ... no nevím co na to napsat ani. Vyrazila mi dech a obdivuji, jak to celé dopadlo. U knihy mi několikrát ukápla slza. Jsem velmi zvědavý na druhý díl Alfa Boss. Pan Steinforth napsal velmi zajímavou knihu, na kterou po přečtení nedokážu přestat myslet. Chtěl bych velmi poprosit a pokračování. Případně další podobné knihy s gay tématikou od tohoto skvělého spisovatele. Nedokázal jsem se od ní odtrhnout. Bojím se druhého dílu, protože podle všeho to bude trochu jiné.
Jsem nadšená prožívala jsem jejich vztah já nemohla odložit knihu. Jsem velmi mile překvapená autor si mě získal a hned chci číst druhý díl.
Nádhera. Vzrušující kniha, plná touhy, vzrušení a sexu. Nemohl jsem se odtrhnout, četl jsem celou noc. Po dočtení jsem na příběh nemohl zapomenout, tak hluboko mě zasáhla. Kéž by bylo víc takových knih. Tohle je kniha, na kterou NIKDY nezapomenu, uchovám ji navždy v srdci.
Parádní kniha. Abych pravdu řekla, do čtení českých autorů se zrovna moc nevrhám, ale tady jsem udělala vyjímku a jsem moc ráda. Kniha pro mě byla velice čtivá a nemohla jsem se od ní odtrhnout. Tea a Erika jsem si moc oblíbila :)
homosexualita gayové LGBT, queer, LGBT+
2019 | Boss |
2015 | Pád noci |
2020 | V zajetí vášně |
2019 | Kráska a netvor |
2018 | Ďáblova nevěsta |
Tato knížka pro mě byla jedním velkým překvapením. Dodnes jsem nečetla žádnou MM romanci a jsem šťastná, že mým prvním příběhem byl právě tento. A k mé radosti má i druhý díl. :)
Hlavní hrdina Teo pracuje jako grafik u velké firmy. Svoji práci miluje a je oblíbený u svých kolegů. Od začátku je patrné, že bojuje se svou minulostí, konkrétně bývalým partnerem Liborem. To se však změní ve chvíli, kdy dostane nového šéfa Erika.
Erik je naprostý frajer. Přesně ten druh muže, po kterém ženy touží. Chodí elegantně oblékaný a luxus je jeho druhé jméno. Spokojí se jen s tím nejlepším. K Teovi se chová přísně, ale zároveň je laskavý. Vyžaduje od zaměstnanců jen ten nejlepší výkon. Navíc se snaží zapomenout na minulost, která se za ním vleče jako koule na noze.
Teo je celkem zmatený. Do Erika se zamiluje od první chvíle. Jenže mu je jasné, že je Erik na ženy a tudíž svoji touhu musí krotit. Naštěstí má milující rodinu, která ho vždy podrží, když potřebuje.
Co mě překvapilo? Nejedná se o sladkou romanci, která vás nechá chladnými. Příběh je prošpikovaný napínavými scénami, kdy nedýcháte a jen se modlíte, ať to dobře dopadne. Chemie mezi Teem a Erikem je nespoutaná. Užívala jsem si každou scénu s nimi. Jejich barvité diskuze a fyzické napětí.
Nikdy by mě nenapadlo, jak může být taková romance smyslná.
Povede se Teovi vymanit ze spárů bývalého přítele? Nalezne Erik klid po tom všem, čím si prošel? A najde se v příběhu místo i pro lásku?
Vřele doporučuji všem milovníkům nevšedních zážitků. Já si příběh maximálně užila.
Oblíbené věty z knihy:
Že by si moje emoce začaly zvykat na Erikovu přítomnost?
A podle toho, jak mi zacuká v boxerkách, mi není tak zle, jak jsem si myslel.