Kráska a netvor přehled

Kráska a netvor
https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/418114/bmid_kraska-a-netvor-Yci-418114.jpg 4 159 159

Prokleté nevěsty série

< 3. díl

Vábení pomsty je neodolatelné... Emily Harwoodová se nehodlá provdat. Rozhodně ne za markýze Jamieho Brickmana, kterého nemiluje a nanejvýš se jí protiví. Nečekaná sněhová bouře ji vžene do náruče maskovaného cizince, jehož jediným cílem je pomstít se markýzi Brickmanovi. Dívka se tak ocitá mezi dvěma muži, které spojuje nedávná minulost. Podaří se jí včas odhalit, na čí straně je pravda, nebo spadne do nastražené pasti a zaplatí za to životem?... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kráska a netvor. Přihlašte se a napište ho.

Silencia
14.10.2024 4 z 5

Náhodou jsem si knihu vzala v knihovně a nelituji. Na jednu stranu je zajímavé, jak autor dokázal vystihnout protichůdné myšlenky ženy, na druhou stranu jí vykreslil celkem jako slabou, omdlévající a vyděšenou. Ale je fakt, že i takové ženy jsou. Bavilo mě to a zajímalo mě rozuzlení.

pip11
13.10.2024 3 z 5

Celkem pěkný příběh, ale žádné větší nadšení se u mě nedostavilo.

mina_harker
06.09.2024 3 z 5

Co si budeme říkat, občas to bylo docela hloupé a závěrečný twist byl trochu moc hrr. Ale přečíst se to dalo.

Falešné růže, Osamělé srdce a další knižní novinky (16. týden)

16.04.2023

Knižní novinky (43. týden)

18.10.2020

Kniha Kráska a netvor v seznamech