Alfa Boss

Alfa Boss
https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/412809/bmid_alfa-boss-sga-412809.jpg 4 190 190

Boss série

< 2. díl

POKRAČOVÁNÍ MM ROMANCE BOSS ​ Co se stane v pohádce, ve které princ najde svého prince? Budou žít šťastně až do smrti, nebo jim osud přichystá další překážky? Erik a Teo to ani tentokrát nemají jednoduché, stín minulosti nad nimi visí jako bouřkový mrak. Erika pronásledují noční můry, Teo zjišťuje, jak velké problémy má s důvěrou a jak snadno by mohl jejich vztah zničit. Ale pokud někoho milujeme, neměli bychom podniknout třeba i ten sebeztřeštěnější plán, abychom ho získali zpátky? Alfa boss je emotivní gay romance o lásce, bolesti a cestě za vykoupením, ale především o tom, že po každém konci může přijít další příběh.... celý text

Sarajana
09.06.2019 5 z 5

Kniha mě od začátku pohltila, bylo velmi těžké jí odložit. Příběh od prvních stánek zatáhne do děje. Čte se velmi dobře.
Je plný sympatických postav (až na pana Kučeru a protivnou Lucii). Teo a Erik jsou skvělý pár, který pronásleduje minulost a Teo je žárlivý. Hádají se, usmiřují, jako každý pár.
Každopádně se, po konci prvního dílu, Teo vrátil do Erikovy firmy a získal skvělý tým grafiků – Adama, Petra a Leonu, kterým šéfuje. Jsou velmi sympatičtí a všichni si dobře rozumí, práce jim jde velmi dobře. Teo mě hodně překvapil svou pamětí pro detaily a také pak svou temnou stranou, která se v něm probudila, ale v dobrém.
Pan Kučera mi byl od prvního okamžiku nesympatický. Prostě takový chlap, kterého bych v reálném životě opravdu nechtěla potkat. Ale odhadla jsem ho dobře.
Tento příběh provází nesnáze v soukromém životě i tom pracovním. Ale přesto je dokonalý, plný emocí, zvratů a vtipných nebo velmi vášnivých částí.
Teo je i podezíravý a Erik mu neřekne pravdu, ale to by pak zase nebylo ono, prostě to k příběhu patří. Hlavně je fajn, že je kniha psána z obou pohledů, sem tam příběh protne ta nehezká minulost ve vzpomínkách nebo snech.
Erik nakonec pravdu odhalí, díky Teově podezíravosti najde stopu a plánuje.
A já jsem ráda, že vše dopadlo dobře, jak pro firmu, tak pro Tea a Erika. Jsou opravdu senzační pár a já si je navždy zamilovala. A Teo je odhodlaný se nevzdat (u kapitoly 13 jsem se culila jak divá). No a vše se vyjasní.
A epilog je naprostá dokonalost. Dlouho jsem se neculila a nebrečela smíchy najednou.
Z knihy jsem absolutně nadšená a můžu jí doporučit všem, kteří mají rádi romantické příběhy s velkou vášní, emocemi, zvraty. A hlavně Happy End. Pokud jste četli Bosse, druhý díl si prostě musíte přečíst!

Alexander Stainforth (p)
česká, 1982