Božský bastard

Božský bastard
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/501354/bmid_bozsky-bastard-NBN-501354.jpg 4 3057 3057

Božský bastard série

Ambiciózní praktikantka. Perfekcionistický šéf. A pořádná spousta šikany. Chloe Millsová, zatraceně chytrá a pracovitá studentka obchodní administrativy, má jediný problém: svého šéfa, Bennetta Ryana. Je náročný, neomalený, bezohledný – a naprosto neodolatelný. Božský bastard. Bennett se vrátil z Francie do Chicaga, aby zaujal významný post v obrovském rodinném podniku. Vůbec nečekal, že ta asistentka, která mu v zahraničí na dálku pomáhala, je nádherné, nevinně provokativní – naprosto nesnesitelné – stvoření, se kterým se teď bude muset vídat každý den. Navzdory drbům nikdy nebyl příznivce románků na pracovišti. Jenže Chloe pro něj představuje takové pokušení, že je ochotný pravidla ohnout – nebo je rovnou poslat k čertu –, pokud to znamená, že bude jeho. Kdykoli a kdekoli. Když ovšem jejich vzájemná touha dostoupí zlomového bodu, budou se muset Bennett a Chloe rozhodnout, co všechno jsou ochotni obětovat, aby jeden druhého získali.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Jota

Beautiful Bastard, 2013

happy19
28.09.2018 5 z 5

Naprostá pecka!Na klasickou romantiku tam není moc prostoru,ale občas je to v pořádku ne?:-)

mišák1262
24.09.2018 5 z 5

no tuhle knihu sem měla přečtenou snad nejrychleji co mi volný čas dovolil.....sem nadšená uplně dojatá krasná romantika....nesmí se člověk zaměřit jen na ty erotické scény musí se zaměřit i na děj a ten je vážne moc romantický...sympatické postavy Chloe i Bennet mi oba dva sedly do noty........je to taková eroticky oddechová kniha ...... mít vice hvězd tak dám ješte vic.....

haWranka
22.08.2018 3 z 5

Mám ráda knihy, ve kterých je zahrnuta erotika. Ale ne, pokud je prvoplánová a kniha je napsaná jen proto, aby šokovala. Což byl tento případ. Milostných scén bylo opravdu hodně, ale po chvíli začaly nudit. Naopak příběh byl o ničem, postavy nesympatické (hlavně ta ženská), nikde žádné drama, zvrat. Dám šanci ještě další knize autorky, ale jestli to nebude trochu lepší, tak s tím končím...

Katana83
16.08.2018 4 z 5

Jsem si jsta ze obalka kazdeho presvedci ze nejde o tezkou a duchaplnou knihu. I kdyz uz jsem mela pocit ze neco podobneho uz jsem cetla od jinych autoru cervene knihovny. Hodne o sexu. Kam se na to prdi odstiny...Trochu deje az na konci knihy. Ale bavila jsem se.. Chvilemi se krev rozproudila i me samotne..urcite budu pokracovat v serii

eva3695
03.08.2018 4 z 5

Tuto sérii jsem si vyhlídla už na jaře a věděla jsem, že na léto to bude skvělá oddychovka. Člověk nemusí nad ničím přemýšlet a jen se baví. Několikrát mi tato knížka rozproudila krev ale i vykouzlila úsměv na tváři. Takže, kdo nečeká bůh ví jaký děj, tak doporučuji

Janika_
25.07.2018 5 z 5

Přečetla bych si ji znovu a znovu. Sice jsou některé pasáže vulgární, někdy až moc, ale to je prostě autorky styl a myslím, že díky němu jsou její knihy nezapomenutelné. Bastarda doporučuji!

MichaelaFilip
16.07.2018 5 z 5

Příjemné, oddechové čtení. Člověk občas potřebuje číst něco nenáročného, ale zároveň, že ho to vtahlo do děje. Já to měla u této série.

Barbora216
12.07.2018 3 z 5

Tuto knihu by asi neměl číst ten, kdo se chce nějak umělecky obohatit. Příběh tam není téměř žádný, ale knížka je napsána překvapivě velmi čtivě a přitažlivě. Četba mi zabrala snad jen pár hodin. Je to fajn čtění pro zpestření večera, ideálně pro čtenářku, která je večer sama doma, se sklenkou vína. :-)

maca5449
22.06.2018 3 z 5

Na to, že je ta kniha jenom převlečené porno prakticky od samého začátku, je na ní něco zvláštního, co mě přinutilo dočíst ji do konce. Kniha, u které přemýšlet rozhodně nemusíte.

AnnaBa
20.06.2018 4 z 5

Knížka se mi líbila, ale prakticky to bylo o ničem. Prostě oddechovka.

Majesty_V
05.06.2018 4 z 5

Někomu to lahodit nemusí, ale kdo má rád romantiku spojenou s červenou knihovou, jen doporučuji. Příběh je předvídatelný, ale vtáhne vás plně do děje, že budete chtít vědět, jak to skončí.
Celá série má stejný spád: zápletka -láska, sex- zvrat - usmíření :) Takže taková příjemná oddychovka :)

Scathia
18.05.2018

Nad některými věcmi mi zůstává rozum stát. A tahle knížka, společně s hodnocením 83%, je toho důkazem. Plochý příběh bez dostatečného vykreslení, dvě vyloženě nesympatické hlavní postavy a naprosto žádný děj... někdo asi tuhle červenou knihovnu ocení, já si alespoň můžu odškrtnou knihu do Výzvy - žánr, který běžně nečtete. A potvrdila jsem si, proč toto fakt nečtu.

Frupet
25.04.2018 4 z 5

Kniha plná sexu. Poněkud předvídatelné postavy - milionářský podnikatel a jeho stážistka... Ale věty typu: "Sklapni a líbej mě.", mě prostě bavily.

Safienka
02.04.2018 4 z 5

Sex od první kapitoly. Trochu něco o lidech a konec. Tož jsem zvědavá na další díly :o)

NikolettaHole
15.03.2018 5 z 5

Sice to bylo víceméně o sexu, ale pohltilo mě jak ze stránek přímo vyzařovalo napětí mezi hlavními postavami.

Evka3814
10.03.2018 5 z 5

Rozhodně nejlepší kniha,moc jsem si ji užila

BarboraJir
10.03.2018 4 z 5

Prvních pár stránek bylo super. Žádný příběh jenom ten sex. A já si říkala, konečně: kniha, která si nehraje na román tím, že bude vytvářet naivní těžko uvěřitelný romantický příběh, který stejně čtenářky nezajímá, protože jinak by sáhly po hodnotnější literatuře. Ale ouha. Knihy tohoto typu by asi měli mít maximálně 90 stran, pak se potenciál napětí mezi postavami začne vytrácet a zase jsme u toho samého stále stejného romantického příběhu. Ale stále je to v daném žánru jedna z nejlepších knih, co jsem četla. (Jen tak mimochodem, klasika Milenec Lady Chattarleyové je stále nepřekonaná, protože tam ten milenec aspoň pro jednou nebyl šarmantní milionář...)

xindl007
07.03.2018 4 z 5

Sex , sex a sex. Hlavní hrdinové řeší své problémy přes něj a ne jinak. Nečekejte žádný složitý děj, pouze rozptýlení od všedního dne a starostí. Ale jako oddechovka - proč ne.

Market = )
05.03.2018 3 z 5

Mno. Většina knížky se mi líbila - fajn oddechovka, kde jsou sympatické postavy a děj se zbytečně nekomplikuje (míněno že oceňuju, že do knížky nejsou zbytečně zatažený nějaký intriky v práci, podivně záporný postavy nebo nedej bože neobratný pokus o nějaký dramatický prvek typu nehody, násilí...), na druhou stranu aspoň trochu víc příběhu a rozvitých vět bych uvítala (ale beru na vědomí, že hlavní postavy jsou dva workoholici, no...). Prostředím a pojetím mi knížka nevyhovovala zdaleka tolik jako Wild Season. Co mi přišlo vyloženě strašný byla poslední cca šestina knihy. Působilo to na mě, jako by autorky potřebovaly najednou všechno dopsat za jeden večer a český překladatel to musel stihnout dokonce za poloviční čas - nesmyslný přeskakování děje, v mym "vydání" hrubky a věty, který v půlce přestaly dávat smysl. Doufám, že zvláštní první díly budou společným jmenovatelem s WS, kde mi první knížka nepřišla dobrá, ale zbylé tři se mi vážně líbily.

Babsy
05.03.2018 4 z 5

Rozptýlení a odlehčení to posloužilo dobře. Není to má klasická volba žánru, ale četlo se to samo a bylo to i vtipné. Myslím, že se k autorce pro takovýhle druh rozptýlení a odlehčení vrátím.