Božský bastard přehled

Božský bastard
https://www.databazeknih.cz/img/books/16_/160260/bmid_bozsky-bastard-bozsk-160260.jpg 4 3028 3028

Božský bastard série

< 1. díl >

Chloe Millsová, zatraceně chytrá a pracovitá studentka obchodní administrativy, má jediný problém: svého šéfa, Bennetta Ryana. Je náročný, neomalený, bezohledný – a naprosto neodolatelný. Božský bastard. Bennett se vrátil z Francie do Chicaga, aby zaujal významný post v obrovském rodinném podniku. Vůbec nečekal, že ta asistentka, která mu v zahraničí na dálku pomáhala, je nádherné, nevinně provokativní – naprosto nesnesitelné – stvoření, se kterým se teď bude muset vídat každý den. Navzdory drbům nikdy nebyl příznivce románků na pracovišti. Jenže Chloe pro něj představuje takové pokušení, že je ochotný pravidla ohnout – nebo je rovnou poslat k čertu –, pokud to znamená, že bude jeho. Kdykoli a kdekoli. Když ovšem jejich vzájemná touha dostoupí zlomového bodu, budou se muset Bennett a Chloe rozhodnout, co všechno jsou ochotni obětovat, aby jeden druhého získali.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Jota
Originální název:

Beautiful Bastard, 2013


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Božský bastard. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (605)

brunettlibrary
16.09.2024 3 z 5

Už delší dobu jsem měla chuť na tento druh por*o-romantiky. A tahle kniha mi přesně sedla do chuti. Je to jednodušší příběh, ale od tohoto druhu se ani nic složitějšího očekávat nedá. Hlavní postavy mi přišly sympatické a držela jsem jim palce. Za mě hezká oddechovka, doporučuji.

alnovka82
07.09.2024 2 z 5

Kniha je velmi čtivá a vtipná. Oba hrdinové mě štvali, ale i tak byli super.
Mám jen jednu výhradu - kniha postrádá jakýkoli děj. Mám ráda erotické romány, ale tohle bylo v podstatě porno, protože krom sexu a hádek, které mu předcházeli, tam nebylo nic jiného.


baji42
29.08.2024 2 z 5

Kniha určená výhradně ženám. Opravdu si nedovedu představit, že by si knihu dobrovolně přečetl nějaký muž. Tomu bohužel odpovídal obsah, který plně koresponduje s lacinou obálkou. Plytké, bez nějaké větší myšlenky a hloubky.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Vychází Jenom nestvůra, Jako stín a další knižní novinky (40. týden)

02.10.2022


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Božský bastard v seznamech

v Právě čtených38x
v Přečtených5 018x
ve Čtenářské výzvě243x
v Doporučených285x
v Knihotéce967x
v Chystám se číst561x
v Chci si koupit172x
v dalších seznamech16x